جلیل سائلی در گفتگو با خبرنگار مهر در رودهن اظهار داشت: در دور سوم سفرهای هیئت دولت به استان تهران اعتباری جهت احداث سینما و یا تکمیل سالنهایی که قابلیتهای تبدیل شدن به یک سینمای رسمی را دارند اختصاص داده شده است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به فقدان یک سینمای رسمی در دماوند و استقبال بی نظیر قشر اغلب جوان این شهرستان از جشنواره فیلم کوتاه و عکس طریقت امیدواریم با گنجاندن این نیاز در برنامه های استانداری تهران، دماوند دارای یک سالن سینمای رسمی شود.
وی میزان علاقه مندی مردم شهرستان دماوند به هنر را مناسب ارزیابی کرد و افزود: در جشنواره یاد شده علاقه اهالی شهرستان دماوند به مقوله های هنری قابل توجه بود که این امر از رونق فرهنگی در میان مردمان این دیار خبر می دهد.
در حال حاضر سالنهای سینمای دماوند را نمی توان به طور رسمی فضایی جهت اکران فیلمهای سینمایی قلمداد کرد و جشنواره فیلم کوتاه طریقت این ضعف بزرگ فرهنگی شهرستان را به مسئولان گوشزد و میزان علاقه مندی جوانان این دیار را به مقوله های هنری عیان ساخت.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما