پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آبان ۱۳۸۹، ۸:۳۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

سیاستهای تحکیم و تعالی خانواده بر زمین مانده است

سیاستهای تحکیم و تعالی خانواده بر زمین مانده است

عضو شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان گفت: سیاستهای تحکیم و تعالی خانواده که در سال 84 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید هنوز بر زمین مانده است و آن طور که باید اجرا نشده است.

منیره نوبخت در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: سیاستها و برنامه های اجرایی تحکیم خانواده اجرا نشده است. اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا شدن این قانون و پیگیری و نظارت بر اجرای آن پیشنهاد تشکیل کمیته ملی خانواده را دادند که در این شورا تصویب شد.

تشکیل کمیته ملی خانواده راه اجرای سیاستهای تحکیم خانواده

وی با اشاره به اینکه تشکیل کمیته ملی خانواده در شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و آیین نامه آن نیز در هیئت دولت به تصویب رسید گفت: کمیته ملی خانواده راهی برای اجرای سیاستهای مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی در بخش خانواده است. سیاستهای عام و جامعی در بحث خانواده در شورایعالی انقلاب فرهنگی پیش بینی شده است که در صورت اجرا بسیار موثر است. این سیاستها ابعاد مختلفی دارد و اجرای آن به تمامی دستگاهها مربوط می شود.

عضو شورای فرهنگی-اجتماعی زنان با تاکید بر اینکه باید کمیته ای در حوزه خانواده تشکیل شود که در راس آن رئیس جمهور حضور داشته باشد گفت: باید امور اجرایی این کمیته را نیز معاون رئیس جمهور دنبال کند تا برنامه های اجرایی به صورت جدی تحقق پیدا کند.

وی ادامه داد: نظراتی در مورد اصلاح آئین نامه تشکیل کمیته ملی خانواده مطرح بود که در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز بر روی آن بحث شد ولی اعضای شورا تصمیم گرفتند با توجه به اینکه این آیین نامه را دولت تهیه کرده اصلاح آن نیز در آنجا انجام شود.

با تعدادی کارشناس نمی توان برای خانواده تصمیم گیری کرد

نوبخت با تاکید بر اینکه برای حفظ جایگاه خانواده و ارتقا آن در نظام اسلامی نمی توان صرفا با تعدادی کارشناس جلسه تشکیل داد و تصمیم گیری کرد گفت: ممکن است به دلیل اینکه مسئولان حاضر در کمیته در سطح بالا در این جلسه شرکت می کنند، امکان تشکیل تعداد محدودی جلسه در سال وجود داشته باشد ولی همین تعداد نیز در صورتی که اعضای کمیته در راس دستگاه اجرایی باشند تاثیرگذار است.

عضو شورای فرهنگی-اجتماعی زنان اظهار داشت: وقتی برای موضوعات دیگری مانند ورزش جلساتی با حضور رئیس جمهور تشکیل می شود برای مسئله مهمی مانند خانواده نیز باید کمیته ای با ریاست عالیه جمهور تشکیل شود که مصوبات آن لازم الاجرا باشد.

وی با بیان اینکه معتقدم تنزل سطح اعضای کمیته ملی خانواده کارآیی آن را کاهش می دهد افزود: در دولت دهم   نظرات خوبی در سطح خانواده توسط وی مطرح شده است ولی این نظرات تا کنون اجرایی نشده و اگر کمیته ملی خانواده تشکیل شده بود اجرای این نظرات در این کمیته پیگیری می شد.

نوبخت ادامه داد: حتی باید دولت بودجه ای را در بحث خانواده مطرح کند و این مسئله ای است که از دوره های چهارم و پنجم مجلس هم پیگیری می شد.

وی تاکید کرد: باید کمیته ملی خانواده در حد بالای سیاستگذاری باشد تا در مورد موضوعات مختلف توان تصمیم گیری داشته باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد علت تشکیل نشدن کمیته ملی خانواده اظهار داشت: ظاهرا بحثهایی در مورد ترکیب اعضای این کمیته مطرح است. به نظرم این مسئله نیاز به همت و عزم جدی رئیس جمهور دارد تا تصمیم سریع تری گرفته شود.

وی تصریح کرد: در حالی که ما به دنیای امروز انتقاد جدی داریم که جهت گیریها و سیاستهای آن خلاف تحکیم خانواده و در برخی موارد تضعیف و فروپاشی خانواده است، نباید حمایت ما از تحکیم خانواده در حدف حرف باشد بلکه تنظیم دستورالعملها، آیین نامه اجرایی و سیاستهای مصوب در مورد خانواده بسیار ضروری است.

کد خبر 1178086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha