سرهنگ غلامرضا سیری در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: شامگاه دوشنبه یک دستگاه سواری پژو206 در فاصله پنج کیلومتری عوارضی امامزاده هاشم (ع) به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد.
وی ادامه داد: پس از واژگونی سواری 206 یک دستگاه خودروی پراید که قصد یاری رساندن به سرنشینان پژوی 206 را داشت ضمن گرفتن ترمز، قصد پیاده شدن از خودرو را داشت که متاسفانه به دلیل عدم وجود روشنایی در آن نقطه از آزاد راه خودروهای پشت سر پراید، که شامل یک دستگاه اتوبوس، دو دستگاه سواری سمند، دو دوستگاه خودروی پراید ویک دستگاه پژو 405 بودند با یکدیگر برخورد کردند.
فرمانده پلیس راه گیلان در خصوص مجروحان این حادثه نیز گفت: خوشبختانه در این حادثه سر نشینان اتوبوس هیچگونه آسیبی ندیده وتنها سه نفر از سرنشینان خودروهای دیگر به طور سطحی مصدوم شدند که برای مداوا به مراکز درمانی انتقال یافتند.
وی عنوان کرد: با حضور به موقع ماموران پلیس راه وکنترل عبور ومرور در مسیر آزاد راه از بروز حوادث بعدی جلوگیری شده ومسیر آزاد راه پس از یک ساعت تلاش ماموران و گروههای امدادی دوباره بازگشایی شد.
فرمانده پلیس راه گیلان در ادامه به رانندگان توصیه کرد: در جاده های تاریک و فاقد روشنایی با احتیاط کامل و رعایت سرعت مطمئنه رانندگی تا در صورت بروز حادثه از اتفاقات ناگوارجلوگیری شود.
نظر شما