پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۵۵

طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در استان قزوین آغاز شد

طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در استان قزوین آغاز شد

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون امور پیشگیری سازمان بهزیستی استان قزوین از اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در این استان خبر داد.

فریده یوسفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: پیشگیری از تنبلی چشم یک طرح ملی است که اجرای آن از 14سال گذشته توانسته از بروز معلولیت بخصوص نابینایی وافت بینایی در افراد کم سن و سال جلوگیری کند. 

وی افزود: طبق آمارهای جهانی در هر دقیقه یک کودک در جهان نابینا می شوند که برای کاهش این آمار باید با انجام کارهای پیشگیرانه میزان معلولیت را کاهش داد.
 
یوسفی پور تصریح کرد: تشخیص این بیماری در دوران کودکی بخصوص تا شش سالگی کم هزینه و قابل درمان است و تنبلی چشم بطور طبیعی غیرقابل تشخیص است و بدون معاینه و درمان پزشک متخصص امکان پذیر نیست.
 
این مسئول با اعلام این مطلب که 60 هزار کودک سه تا شش سال تحت پوشش این طرح قرار می گیرند اضافه کرد: در راستای اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم در استان قزوین 250 پایگاه در ادارات بهزیستی، تعدادی از مهدهای کودک، حوزه‌های بسیج و مساجد در نظر گرفته شده است که در صورت لزوم این پایگاه‌ها افزایش خواهد یافت.
 
وی گفت: 60 پایگاه شهری و 50 پایگاه روستایی نیز در مدارس و خانه های بهداشت استان قزوین برای معاینه چشم کودکان استقرار یافته اند.
 
معاون امور پیشگیری مدیرکل بهزیستی استان قزوین یادآور شد: والدین کودکان می توانند برای سنجش بینایی فرزند خود با همراه داشتن شناسنامه به کلیه پایگاههای سنجش بینایی مستقر درمهدهای کودک و آمادگیها و خانه های بهداشت مراجعه کنند.
 
به گفته یوسفی پور این طرح ویژه کودکان سه تا شش سال است اما در صورت مشکوک بودن کودکان زیر سه سال نیز مورد معاینه قرار خواهند گرفت.
 
طرح پیشگیری از تنبلی چشم از اول آبان ماه آغاز شده و تا 15 آذر ماه سال جاری ادامه دارد.
کد خبر 1178702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha