علیرضا بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: از اواخر سال جاری به منظور اجرای طرح آبیاری تحت فشار، اراضی کشاورزی شهرستان قزوین مورد مطالعه و طراحی قرار گرفته و طی چند ماه اخیر270 هکتار از اراضی بخش مرکزی قزوین زیر پوشش سیستم های آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از اجرای 270 هکتار سیستم آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.
وی تصریح کرد: این اقدام از محل کمک های فنی و اعتباری قانون بودجه سال 87 و اعتبارات خشکسالی استان انجام شد که طی آن مبلغ سه هزار و 780 میلیون ریال از محل یارانه ها و هفت هزار و560 میلیون ریال نیز به صورت وام بانکی در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.
این مسئول خاطر نشسان کرد: برای اجرای این طرح 14 میلیون ریال یارانه و 28 میلیون ریال وام به ازای هر هکتار زمین کشاورزی به بهره برداران اختصاص داده شد.
بهرامی یادآور شد: صرفه جویی در مصرف آب، فزایش راندمان آبیاری، افزایش سطح کشت و ارتقاء کمی و کیفی محصولات از مهمترین مزایای انجام این طرح است.
وی کاهش بیماری ها، آفات و علف های هرز را از دیگر مزیت های اجرای طرح آبیاری تحت فشار دانست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین در پایان گفت: اجرای طرح آبیاری تحت فشار هم اکنون در سایر اراضی واجد شرایط این شهرستان نیز در حال اجرا است.
کد خبر 1178859
نظر شما