پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۲۸

دبیر جشنواره تئاتر دانشگاهی:

احتمالا هفته آینده بخشی از بودجه جشنواره پرداخت می‌شود

احتمالا هفته آینده بخشی از بودجه جشنواره پرداخت می‌شود

دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران با اشاره به امضا نشدن تفاهم‌نامه بین دانشگاه تهران و وزارت علوم از احتمال دریافت بخشی از بودجه جشنواره در هفته آینده خبر داد.

سیدجواد روشن دبیر جشنواره چهاردهم تئاتر دانشگاهی ایران درباره وضعیت بودجه جشنواره به خبرنگار مهر گفت: پیگیری‌ها در حال انجام است. گویا تفاهم‌نامه بین دانشگاه تهران و وزارت علوم آماده شده و قرار است در هفته آینده امضای نهایی آن انجام شود. البته گفته شده که پول به حساب دانشگاه تهران واریز شده و ما می‌توانیم هفته آینده و بعد از امضای تفاهم‌نامه بخشی از بودجه جشنواره را دریافت کنیم.

وی درباره رایزنی با دانشگاه تهران برای در اختیار داشتن تالار مولوی در جشنواره چهاردهم افزود: با دانشگاه تهران جلسه‌ای به صورت کلی داشتیم و روزهای جزییات نحوه برگزاری جشنواره صحبت نکردیم. البته از 17 آبان‌ماه تالار مولوی بازگشایی مجدد می‌شود و ما امیدواریم که بتوانیم از این سالن تئاتری در جشنواره چهاردهم تئاتر دانشگاهی ایران استفاده کنیم.

روشن درباره وضعیت بخش بین‌الملل جشنواره چهاردهم تئاتر دانشگاهی ایران با اشاره به آغاز رایزنی‌ها با سفارتخانه‌ها و رابط‌های شخصی در دانشگاه‌ها و گروه‌های بین‌المللی گفت: با گروه‌هایی هم که در سال‌های گذشته در جشنواره حضور داشتند و به لحاظ کیفی در سطح خوبی قرار دارند نیز رایزنی‌هایی انجام شده است. متأسفانه جشنواره به لحاظ مالی توان انتخاب حضوری آثار را ندارد و تنها با استفاده از ارتباطات موجود این کار انجام می‌شود.

کد خبر 1179393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha