پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۳۷

فرشباف به مهر اعلام کرد:

تذکر به خودروسازان/ حق انتخاب مشتری در تعیین شرکت بیمه

تذکر به خودروسازان/ حق انتخاب مشتری در تعیین شرکت بیمه

رئیس کل بیمه مرکزی از اعلام تذکراتی به شرکتهای خودروساز در صدور و فروش بیمه نامه اتومبیل صفر خبرداد و گفت: مشتریان باید در انتخاب شرکت بیمه حق انتخاب داشته باشند.

جواد فرشباف ماهریان در گفتگو با مهر در مورد حق انتخاب مشتریان برای تعیین شرکت بیمه در زمان تحویل خودروی صفر از شرکتهای خودروسازی گفت: اینکه از قبل نسبت به شرکتهای بیمه ای که خودروهای صفر با بیمه نامه آنها تحویل مشتری می شود قضاوتی مبنی بر ضعیف بودنشان صورت می گیرد، قابل قبول نیست.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران با تاکید بر اینکه مشتریان باید حق انتخاب بیمه نامه خود را داشته باشند، تصریح کرد: این موضوع با مشکلاتی مواجه بود که بیمه مرکزی تذکرات لازم را صادر کرده است.

به گفته وی، حتی شرکت بیمه ای که اکثر این بیمه ها را انجام می داد موظف شد که طبق یک برنامه زمانبندی سقف پرتفوی خود را در این بازار کاهش دهد و از نظر قانونی این شرکت موظف است که برنامه های آتی خود را به تائید بیمه مرکزی برساند.

رئیس شورایعالی صنعت بیمه اعلام کرد: برنامه ای  که توسط شرکت بیمه مربوطه به بیمه مرکزی تحویل شده نشان می دهد  که سقف بیمه اتومبیل کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر به خودروسازان تذکرات و راهنمایی های لازم در مورد صدور یا فروش بیمه اتومبیل صادر شد تا بیمه نامه ها با تائید فرد خریدار اتومبیل همراه باشد.

کد خبر 1179460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha