پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۳۳

ضریب ماندگاری و اقامت گردشگران در گیلان 24.75 درصد است

ضریب ماندگاری و اقامت گردشگران در گیلان 24.75 درصد است

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در استان گیلان ضریب ماندگاری و اقامت گردشگران در تابستان سال جاری را 24.75 درصد عنوان کرد.

امید عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه روند ماندگاری گردشگران در استان رو به افزایش است برلزوم توسعه امکانات و زیر ساختها مناسب گردشگری در استان تاکید کرد.

وی همچنین ضریب ورود مسافر به گیلان را 25 و چهارصدم درصد، بازدید از موزه ها و ابنیه های تاریخی 30.69 درصد و همچنین ضریب نظارتی بر اماکن و تاسیسات گردشگری استان را در فصل گردشگری امسال 79.07 درصد اعلام کرد.

رئیس میراث فرهنگی گیلان در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه زیر ساختها یکی از ارکان جذب گردشگراست، وضعیت امکانات اقامتی در استان را چطور ارزیابی می کنید، افزود: در استان گیلان 838 واحد گردشگری مشغول به فعالیت است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به روند رو به رشد ورود گردشگران به استان توسعه امکانات و زیرساختهای مناسب گردشگری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

عزیزی با اشاره به اینکه ایجاد زیر ساختها، مولفه اساسی توسعه گردشگری در هر استانی است، یادآور شد: در تابستان سال گذشته 13 میلیون و امسال افزون بر17 میلیون مسافر به استان گیلان سفر کرده اند که این امر بیانگر امکانات زیر ساختی رو به رشد استان است.

کد خبر 1179642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha