۵ آبان ۱۳۸۹، ۱۶:۱۷

آیت الله مصباح یزدی:

فرقه‌های ضاله و نوظهور جوانان را هدف قرار داده‌اند

فرقه‌های ضاله و نوظهور جوانان را هدف قرار داده‌اند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: فرقه‌های ضاله و نوظهور افکار جوانان کشور را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش خبرنگار  مهر در قم،‌ آیت الله محمد تقی مصباح یزدی قبل از ظهر چهارشنبه در همایش سراسری آسیب شناسی فرقه‌های نوظهور که در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی‌(عج) مسجد مقدس جمکران برگزار شد با بیان اینکه جوان را باید از همان کودکی به راه صحیح و درست سوق داد، تصریح کرد: هنگامی که انسان  به راه انحراف کشیده شود نجات این فرد سخت‌تر از زمان کودکی وی است و باید از همان ابتدا مراقب بود.

وی با بیان اینکه ما از کفار و مشرکین ترسی نداریم، افزود: ترس ما از منافقین است‌ که می‌گویند با شما هستیم ولی از پشت خنجر می‌زنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد:  منافقین به اسم‌های همچون  پیشرفت دین و تقرب به علی(ع) در بین جوانان ساده دل و پاک ما نفوذ می‌کنند و آنها را به انحراف می‌کشانند و بیشترین صدمه را به اسلام می‌زنند.

وی با اشاره به نقش و مسئولیت سنگین طلاب و روحانیون در جلوگیری از انحراف جوانان افزود: با جوانان باید با لطافت و مهربانی برخورد کرد و نباید عملی را که باعث طرد جوانان ‌شود را انجام داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: معمولا افراد سودجو و منافق با کمال مهربانی و عطوفت با جوانان و افرادی که از دین طرد شده‌اند رفتار می‌کنند لذا باید با جوانان با مهربانی و سعه صدر برخورد کرد و آنها را نباید به خاطر عمل اشتباهی که انجام داده‌اند شرزنش و موجب طرد آنها از دین شد.

تفاوت عرفان الهی با عرفان شیطانی

وی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: مهمترین اشتباه رایجی که در بین مردم وجود دارد این است که اکثر افراد جامعه، عرفان الهی را با عرفان شیطانی که افراد سودجو بیشتر از این طریق نفوذ می‌کنند اشتباه می‌گیرند.

رئیس موسسه امام خمینی(ره) ادامه داد: تصوف یا عرفان در ادبیات مترادف هم بکار می‌رود و بیشتر مسلمانان تصوف و عرفان را با عرفان الهی که در اسلام وجود دارد اشتباه می‌گیرند و این دو را شبیه هم می‌دانند.

وی عرفان الهی را به معنی معرفت خدا عنوان کرد و بیان داشت: منظور از معرفت خدا، بهتر شناختن خداوند و رسیدن به فیض الهی است و رحمت به همراه دارد ولی در عرفان شیطانی که در مشرق زمین وجود دارد اصلاً خدا مطرح نیست و محوریت آن رسیدن به خدا نبوده بلکه رسیدن به یک حالت روحی برتر است و می‌تواند از آن در راه بد یا خوب به‌کار گرفت.

وی ادامه داد: یک مسئله‌ای که از دیرباز مطرح بوده این است که چنین افرادی فکر می‌کنند با 40 روز، شش ماه یا یک سال ریاضت می‌توانند خودشان را بیمه کرده و اهل بهشت شوند و دیگر عبادت لازم نیست ولی دستور اسلام، دین و شریعت این است که مسلمان باید دائماً مراقب اعمال و رفتار خود باشد و برای رسیدن به قرب الهی سختی و تلاش کند.

کد خبر 1179773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha