به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اتریشی "کوریر" در مطلبی نوشت: دموکراتهای آمریکا باید خود را برای یک شکست تلخ در انتخابات کنگره این کشور که چند روز آینده برگزار می شود آماده کنند.
محققان انتخاباتی آمریکا بالاتفاق پیش بینی می کنند که نه تنها یک موج بلکه یک سونامی سیاسی سرشار از خشم و دلسردی به سمت دموکراتها در حال هجوم است.
در ادامه آمده است: آنچه که در انتظار حزب اوباما در انتخابات یک هفته آینده در آمریکا است، خشم مردم از بحران اقتصادی وسیع در کشورشان است.
نویسنده در ادامه با اشاره به کاهش استاندارد زندگی میلیونها آمریکایی به واسطه بزرگترین بحران اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم در این کشور اظهار داشت: البته این مسائل همه تقصیر اوباما نیست. این سلف وی جرج بوش بود که با به راه انداختن دو جنگ عراق و افغانستان شکافهای بزرگی را در بودجه آمریکا به وجود آورد.
در ادامه آمده است: با این حال ماشینهای مبارزات انتخاباتی جمهوریخواهان روشن شده است و در چنین شرایطی این اوباما و حزب دموکرات هستند که مقصر ایجاد چنین بحرانی در آمریکا شناخته می شوند.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب تاکید کرد که امواج شکست های اوباما و بحرانهای موجود در آمریکا، موفقیتهای کم وی در دوران حکومتش رنگ باخته اند. دورانی با خبرهای کمتر خوب برای بعد از انتخابات پارلمانی برای آمریکا و شهروندانش دیده می شود. یک مجلس نمایندگان با اکثریت جمهوریخواهان روند طرحهای اصلاحی اوباما را متوقف خواهد کرد.
همچنین اگر دموکراتها اکثریت خود در سنا را هم از دست بدهند که بر اساس نظر سنجی ها امکان آن بالا است، اوباما به درجه خفت بار یک جوجه اردک فلج در آمریکا نائل خواهد شد تا انتخابات ریاست جمهوری بعدی نمی تواند از جای خود جنب بخورد. چنین آینده ای چشم انداز بدی برای یک کشور بحران زده است که حالا باید روند اصلاحات و توافقات را در پیش گیرد.
نظر شما