پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آبان ۱۳۸۹، ۹:۴۰

ناجا نیازمند همکاری دستگاه ها در حوزه پیشگیری است

ناجا نیازمند همکاری دستگاه ها در حوزه پیشگیری است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اصل پیشگیری در نیروی انتظامی گفت: همه سازمانها و نهادها باید در حوزه پیشگیری به نیروی انتظامی کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سردار بهرام نوروزی عصر چهارشنبه در جمع فرماندهان و مسئولان انتظامی گلستان پیشگیری را از اولویت های بسیار مهم و اساسی در نیروی انتظامی دانست و بر استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و دانشگاهی در حوزه پیشگیری تاکید کرد.

وی برقراری امنیت و ارائه خدمات انتظامی به مردم را از فعالیت های نیروی انتظامی عنوان کرد وگفت: تامین امنیت مردم در اولویت اول وظایف ناجاست که قاعدتا بازخورد آن تضمین کننده امنیت حاکمیت نیز خواهد شد.

سردار نوروزی به لایه بندی مأموریت نیروی انتظامی اشاره کرد و افزود: پیشگیری اجتماعی، پیشگیری انتظامی و کنترل انتظامی و عملیات انتظامی از جمله لایه های مأموریتی نیروی انتظامی است که شکل گیری صحیح آن بر حفظ امنیت و ارتقاء احساس امنیت در جامعه کمک بسزایی خواهد کرد.

وی یکی از مهمترین راههای کاهش وقوع جرائم در جامعه را ترویج فرهنگ قانونمداری عنوان کرد و بر فرهنگ سازی در زمینه های مختلف در جامعه تاکید کرد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه افزود: طرح های مقطعی و تشدید فعالیت های انتظامی در حوزه های مختلف نقش مهمی در ناامن کردن محیط برای مجرمان خواهد داشت.

وی گفت: همه سازمان ها و نهادها باید در حوزه پیشگیری به نیروی انتظامی کمک کنند که لازمه این کار تعامل و همکاری هرچه بیشتر با آنهاست.

کد خبر 1179989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha