پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۷

درخواست معاونان دانشجویی/

خانه‌های فرهنگ در دانشگاه‌های علوم پزشکی ساخته شود

خانه‌های فرهنگ در دانشگاه‌های علوم پزشکی ساخته شود

معاونان دانشجویی فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواستار توجه به ساخت خانه‌های فرهنگ در دانشگاه‌های علوم پزشکی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، معاونان دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی در پایان بیست و چهارمین نشست مشترک خود بر نکته هایی جهت پیگیری در دانشگاهها تاکید کردند.

این معاونان بر اهتمام و کوشش ویژه جهت انجام فعالیت های قرآنی و نشر و گسترش فرهنگ قرآن و عترت در جامعه خصوصا دانشگاه و بر گسترش بین‌المللی این فعالیت‌ها تاکید کردند.

معاونان دانشجویی همچنین از هیئت دولت درخواست کردند که در سفرهای استانی به موضوع ساخت خانه های فرهنگ برای دانشگاه های علوم پزشکی توجه لازم صورت گیرد و همچنین شاخصهای لازم جهت تاثیر فعالیت‌های فرهنگی در ارتقاء و ارزیابی عملکرد اعضای هیئت علمی تدوین شود.

معاونان دانشگاههای علوم پزشکی آمادگی خود را برای برگزاری کرسی های آزاداندیشی در این دانشگاه‌ها با همکاری دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اعلام کردند و خواستار همکاری ویژه روسای دانشگاه‌ها برای تخصیص کامل بودجه‌های فرهنگی و دانشجویی شدند.

معاونان دانشگاههای علوم پزشکی همچنین خواستار ایجاد ردیف اعتباری ویژه برای ایمن سازی و مقاوم سازی خوابگاهها و تلاش بیشتر دانشگاه‌ها در اختصاص بودجه و امکانات برای گسترش فرهنگ قرآنی، امور فرهنگی و ورزش در دانشگاه‌ها شدند.

کد خبر 1180281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha