به گزارش خبرگزاری مهر در بابل، احمد میرعلایی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره سراسری فیلم کوتاه وارش در بابل افزود: تنها راه مقابله با جنگ نرم ارتقا دانش است.
وی افزود: مسئولان باید تمهیدات و تدابیر لازم را بیاندیشند تا دشمنان نتوانند خدشه به نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد کنند.
وی تصریح کرد: با توسعه فیلمهای کوتاه که برگرفته از ارزشهای دینی و ملی است می توانیم با ترفندهای دشمنان مقابله کنیم که این موضوع در شش دوره جشنواره وارش مورد توجه قرار گرفته است.
میرعلایی افزود: دشمنان به ایجاد جنگ سخت در ابتدای پیروزی نظام اسلامی در فکر خدشه وارد کردن انقلاب اسلامی بودند که نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند و امروزه با راه اندازی جنگ نرم می خواهند به خانه های ما وارد شوند و به اهداف شوم و پلید خود برسند.
مدیر عامل بنیاد علمی فارابی سالم ترین و موفق ترین سینما را از لحاظ سلامت، سینمای ایران دانست.
مردم حوصله تماشای فیلمهای بلند ندارند
نماینده مردم ساری در مجلس گفت: امروزه به دلیل ضیق وقت و تنوع رسانه های جدید ، شهروندان کمتر حوصله تماشای فیلمهای بلند را دارند.
سید رمضان شجاعی با بیان اینکه، امروزه به دلیل ضیق وقت و تنوع رسانه های جدید ، شهروندان کمتر حوصله تماشای فیلم های بلند را دارندافزود، بنابراین تولید فیلم های کوتاه ضرورت بیشتری پیدا می کند.
نماینده مردم ساری در مجلس بیان کرد: به نمایش گذاشتن فیلمهای کوتاه و احیا فرهنگها، سنتها و هویت ملی و محلی اقوام مختلف کشور از جمله رسالتهای جشنواره وارش است که این موضوعات مورد استقبال مردم واقع شده است.
وی با اشاره به جایگاه فیلم کوتاه در ارائه مفاهیم هنری اجتماعی و اهمیت جشنواره وارش، اظهار داشت: جشنواره وارش دارای جایگاه ویژه ای در ارائه مفاهیم ارزشی و دینی در قالب فیلمهای کوتاه است و توانسته است مخاطبان خود را بیابد.
نماینده مردم ساری در مجلس گفت: فیلم سازان باید با توجه به آخرین فناوری ها به واقعیت های اجتماعی جامعه بپردازند و محتوای تولیدشان با خواسته های مخاطبان مطابقت داشته که این موضوع باعث ارتقاء فرهنگی جامعه خواهد شد.
وی از افزایش اعتبارات حوزه فرهنگ خبر داد و افزود: برنامه ریزی و سیاستگذاری های مناسبی برای اعتلای فرهنگ و تولید آثار ارزشمند صورت گرفته و از این طریق است می توانیم در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان ایستادگی کنیم و توطئه های آنان به خصوص علیه جوانان و نوجوانان را خنثی کنیم.
نظر شما