پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۲:۲۰

به دنبال استقبال شهروندان/

نمایشگاه تفریحات ورزشی به دستور شهردار تهران تمدید شد

نمایشگاه تفریحات ورزشی به دستور شهردار تهران تمدید شد

شهردار تهران با اعلام تمدید مدت زمان برپایی سومین نمایشگاه و جشنواره تفریحات ورزشی تا 14 آبان ماه در پارک رازی گفت: شهرداری خود را مکلف می داند ورزش همگانی را با کمترین هزینه تا خانه های مردم رسانده و آن را در سبد خانوار شهروندان قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد باقر قالیباف در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه و جشنواره تفریحات ورزشی اظهار داشت: خداوند را شاکرم که در این مدت زمانی که به بازدید از غرفه ها می پرداختم شهروندان تهرانی، دختران و پسران جوان و خانواده ها را خوشحال می دیدم و از تمام مدیران و زحمت کشان شهرداری و همچنین سازمان ورزش و نیروی انتظامی که محیطی با این وسعت را با امنیت کامل ، به مکانی مناسب برای تفریح و ورزش شهروندان تبدیل کردند، تشکر می کنم.

وی ادامه داد: برای برگزاری این جشنواره قهرمانان ورزش کشور که هم اکنون اعضای شورای شهر هستند، یعنی آقایان دبیر و هادی ساعی بسیار کوشیدند و علاوه بر آن ها افراد زیادی از پیشکسوتان ورزش کشور با دلسوزی سازمان ورزش شهرداری تهران را برای برپایی این جشنواره یاری رساندند که باید از آنها نیز تقدیر و تشکر کرد.

شهردار تهران در ادامه در بخش دیگری از سخنانش گفت : ما در شهرداری تهران باید به دو موضوع به طور توامان توجه کنیم و آنها نیز بحث روحی روانی همراه با بحث سلامت شهروندان بوده که توامان باید مورد توجه قرار گیرد.

قالیباف اضافه کرد: مسائل روحی روانی، اخلاقی و دین مداری از موضوعاتی است که شهرداری تهران به طور جد باید به آنها توجه داشته باشد و در کنار آن توجه به سلامت شهروندان از ضروریات است.

وی عنوان کرد: به عنوان شهرداری باید بحث اوقات فراغت و تفریحات شهروندان را به طور مطلوب اجرایی سازیم چرا که برخی خانواده ها ممکن است به دلیل مشکلات اقتصادی نتوانند از این تفریحات بهره مند شوند و شهرداری مکلف است ورزش همگانی را تا خانه های مردم در محلات رسانده و آن را در سبد اقتصادی خانوار با کمترین هزینه قرار دهد.

شهردار پایتخت اذعان داشت: در این چند سال ورزش محلات در رشته های مختلف واقعا رشد چشمگیری داشته و امروز بیش از 600 زمین چمن در اختیار جوانان شهر قرار گرفته در حالیکه در 5 سال گذشته تعداد زمین چمن شهر تهران کمتر از 50 عدد بود.

قالیباف در ادامه اظهار امیدواری کرد تا با مشارکت مردم شهرداری تهران بتواند در حوزه ورزش، تفریحات و اوقات فراغت خدمات دهی مطلوب تری را به انجام رساند.

کد خبر 1180543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha