پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۱۴

مشاور رئیس جمهور با خانواده شهدای شرکت نفت لرستان دیدار کرد

مشاور رئیس جمهور با خانواده شهدای شرکت نفت لرستان دیدار کرد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران با تعدادی از خانواده های شهدای شرکت نفت منطقه لرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، مجتبی رحماندوست به همراه مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران و مشاور استاندار لرستان در امور ایثارگران با حضور در منزل تعدادی از خانواده شهدای شرکت نفت از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار گرفت.

در این برنامه مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران با خانواده های شهدای شرکت نفت از جمله شهید عبدالرحیم ویسکرمی، شهید عباس محمودوند و شهید عیسی معظمی گودرزی به طور جداگانه دیدار کرد.

رحماندوست در دیدار با خانواده های شهدای شرکت نفت در سخنانی با اشاره به عزت آفرینی شهدا برای انقلاب و نظام، عنوان کرد: باید با برنامه ریزیهای بلند مدت فرهنگ ایثار و شهادت را در میان اقشار مختلف جامعه ترویج داد.

وی با بیان اینکه ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس به وظایف خود به خوبی عمل کرده اند و از این امتحان سخت سربلند بیرون آمده اند، عنوان کرد: امروز نوبت مسئولان اجرایی است که پاسخگوی امتحان تکریم ایثارگران باشند.

در پایان هر یک از این دیدارها به رسم یادبود هدایایی به خانواده معظم شهدای شرکت نفت منطقه لرستان اهدا شد و ضمن جمع بندی مسائل مطرح شده مقرر شد پیگیری لازم تا حصول نتیجه به عمل آید.

کد خبر 1181835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha