توفیق آذرمگین در گفتگو با مهر درباره جمع آوری خطوط لوله قدیمی و اقماری انتقال فرآورده های نفتی هسته مرکزی شهر تهران گفت: پیش بینی می کنیم ساخت خط لوله نفتی ری به قوچک تهران به طول تقریبی 50 کیلومتر تا پایان آذر ماه سالجاری به پایان برسد.

مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت از تغییر مسیر سه خط لوله قدیمی انتقال فرآورده های نفتی از هسته مرکزی شهر تهران خبر داد و گفت: ساخت اولین خط لوله جایگزین تا آذر ماه امسال به پایان می رسد.
مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با اعلام اینکه این خط لوله از ظرفیت انتقال روزانه 80 هزار بشکه فرآورده های نفتی برخوردار است، تصریح کرد: همچنین در شرایط فعلی ساخت دو خط لوله جدید نفتی اقماری پایتخت هم آغاز شده است.
وی با تاکید بر اینکه مهر ماه سالجاری ساخت خط لوله ری به کن برای اجرا به پیمانکار ابلاغ شده است، تصریح کرد: بر اساس برنامه زمان بندی پیش بینی می کنیم ساخت این خط لوله فرآورده های نفتی تا اسفند ماه سالجاری به پایان برسد.
این مقام مسئول با اشاره وسعت 42 کیلومتری خط لوله 14 اینچی ری به کن، تصریح کرد: این خط لوله فرآورده نفتی از ظرفیت انتقال روزانه هشت هزار بشکه فرآورده های نفتی برخوردار است.
آذرمگین همچنین از ساخت خط لوله جدید نفتی ری به مهراباد خبر داد و افزود: این خط لوله 37 کیلومتری از ظرفیت انتقال روزانه 28 هزار بشکه فرآورده های نفتی برخوردار است.
به گزارش مهر، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در سال 1374 ساخت خط لوله انتقال فرآورده های نفتی ری- قوچک به منظور خروج لوله نفتی از هسته مرکزی شهر تهران و افزایش ایمنی پایتخت تصویب کرده بود.
با گذشت 15 سال از ابلاغ اجرای این پروژه نفتی اما ساخت این خط لوله انتقال فرآورده نفتی به دلیل مخالفت و عدم صدور مجوزهای مختلف توسط برخی از دستگاههای دولتی هنوز به سرانجام نرسیده است.
کد خبر 1181940
نظر شما