پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۲۷

عملیات اجرایی سد مخزنی شفارود گیلان فردا آغاز می شود

عملیات اجرایی سد مخزنی شفارود گیلان فردا آغاز می شود

رشت - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی سد مخزنی شفارود گیلان دوشنبه با حضور مجید نامجو وزیر نیرو آغاز می شود.

مدیرعامل آب منطقه ای گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: این سد در شش کیلومتری جنوب غرب شهرستان رضوانشهر و 65 کیلومتری رشت ساخته می شود.

سیف الله آقابیگی افزود: تامین آب مورد نیاز بخشهای کشاورزی، آشامیدنی، صنعت و تولید انرژی برقابی از اهداف این سد است.

وی عنوان کرد: سد شفارود با مخزن 98 میلیون مترمکعب از نوع بتنی غلتکی است که آب آشامیدنی شهرستانهای رضوانشهر و پره سر را به میزان 7.5 میلیون مترمکعب در سال و آب مورد نیاز حدود 10 هزار و 830 هکتار از اراضی منطقه را به میزان 48 میلیون متر مکعب در سال تامین خواهد کرد.

مدیرعامل آب منطقه ای گیلان گفت: ارتفاع این سد از پی سنگی 137 متر و طول و عرض تاج آن به ترتیب 372 و شش متر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید انرژی برق آبی دو واحد نیروگاهی این طرح نیز 7.6 مگاوات ساعت پیش بینی شده است.

آقابیگی همچنین با بیان اینکه این سد در کنترل سیلابهای فصلی بسیار تاثیرگذار خواهد بود، افزود: عملیات اجرایی سازه تونل انحراف آب این طرح در سال 1375 آغاز و در سال 1383 به پایان رسید و در حال حاضر سازه تونل انتقال آب آن در حال اجراست.

وی یادآور شد: اعتبار اجرای این طرح در مجموع 144 میلیون و 761 هزار و 760 یورو پیش بینی شده است.

کد خبر 1182204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha