پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۲۰

گلستانیها نگران تامین کالاهای اساسی نباشند

گلستانیها نگران تامین کالاهای اساسی نباشند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی گلستان اعلام کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون با اطلاع رسانی صورت گرفته برای ذینفعان، ذغدغه ای در زمینه تامین کالاهای اساسی مردم درراستای اجرای طرح هدفمندی یارانه ها در استان نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، نادعلی کهنسال شامگاه یکشنبه در نشست هدفمندی یارانه ها در گرگان افزود: امیدواریم در طرح هدفمندی یارانه ها که به جراحی بزرگ اقتصادی نام گرفته است، در تامین کالاهای اساسی مردم نقش موثری داشته باشیم و نگرانی وجود ندارد.

تهیه بسته های ذخیره سازی کالا
 
وی اظهار داشت: در این راستا بسته های ذخیره سازی کالا در استان تهیه شد و بصورت متمرکز در استان با هماهنگی شبکه های توزیعی که تعریف شد، در بازار عرضه می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: واحدهای صنفی منتخب در استان شناسایی شدند و با همکاری شبکه های توزیع، اقلام و کالاهای اساسی را عرضه می کنند.
 
به گفته کهنسال، 13 قلم کالای اساسی تحت عنوان گروه اول کالایی در برنامه ریزی ها قرار می گیرند که گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، شیر، شیر صنعتی، انواع حبوبات، روغن نباتی، قند و شکر و .. جزء گروه کالاهای اول هستند.
 
رئیس سازمان بازرگانی گلستان بیان داشت: گروه دوم کالا نیز مشمول بحث نظارتی می شود که نهاده های دامی، پودر شوینده، انواع فولاد، لاستیک خودرو و .. شامل آن می شود که  باید در تامین، توزیع و نظارت آن برنامه ریزی ویژه صورت گیرد.
 
وی عنوان کرد: با برنامه ریزیها و گشت هایی که انجام می گیرد با کسانیکه قصد سودجویی دارند، برخورد می شود و پرونده برایشان تشکیل می شود.
 
وی به طرح ویژه نظارتی درباره طرح هدفدمندی یارانه ها اشاره و اضافه کردک این طرح از اول آبانماه در سطح استان آغاز شد و 353 بازرس در این طرح شرکت دارند.
 
دو هزار بازرسی از اصناف گلستان صورت گرفت

وی خاطرنشان کرد: در هشت روز اول از اجرای این طرح، دو هزار و 188 بازرسی در سطح استان تشکیل و 120 پرونده در این زمینه تشکیل شد.
 
وی به تعداد تخلفات شناسایی در این طرح اشاره و اضافه کرد: در راستای اجرای طرح نظارتی 140 مورد تخلف شناسایی شد و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
 
کهنسال عنوان کرد: مواد پروتیئنی، لبنی، میوه و تره بار، سیب زیمنی، چای، خرما، لاستیک، غلات و ... از جمله موادی است که نظارت ویژه روی آن صورت می گیرد.
کد خبر 1182364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha