پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۱۱

دیپلمات ارشد لبنانی:

انحلال دادگاه حریری به قطعنامه شورای امنیت نیاز دارد

انحلال دادگاه حریری به قطعنامه شورای امنیت نیاز دارد

سفیر سابق لبنان در واشنگتن با اشاره به اینکه قطعنامه شورای امنیت لازمه انحلال دادگاه بین المللی ترور رفیق حریری (نخست وزیر فقید لبنان) است، اظهار داشت: عقب نشینی قدرتهای بزرگ از دادگاه بین المللی تحت فشار سخت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "ریاض طباره" در گفتگو با شبکه تلویزیونی نیو تی وی اظهار داشت: قطعنامه شورای امنیت با تصمیم ملی در لبنان لغو نمی شود.

وی در این باره اظهار داشت: تمامی قطعنامه های شورای امنیت با تصمیمات همین شورا لغو می شود به ویژه اینکه قطعنامه شورای امنیت درباره دادگاه بین المللی تحت بند هفتم منشور سازمان صادر شده است.

دیپلمات ارشد لبنانی تاکید کرد: بسیار سخت است که دادگاه حریری منحل شود مگر اینکه لبنانی ها بتوانند شورای امنیت را به این مسئله که نیازی به دادگاه ندارند و این مسئله را به طور داخلی حل می کنند، قانع کنند.

دبیرکل حزب الله لبنان هفته گذشته در سخنانی مهم در واکنش به اقدام اخیر دادگاه بین المللی ترور رفیق حریری (نخست وزیر فقید لبنان) تاکید کرد: از مردم لبنان می خواهم بازرسان دادگاه بین المللی حریری را تحریم کرده و با آنان همکاری نکنند چون این اطلاعات بدست اسرائیلیها می رسد و همکاری با این دادگاه تجاوز علیه مقاومت محسوب می شود.

کد خبر 1182511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha