به گزراش خبرنگار مهر در تبریز، بابک هاشمی در آیین افتتاح همایش آموزشی مدیران عامل تاکسیرانی های کشور در تبریز، با بیان این مطلب یادآور شد: این در حالی است که چند سال قبل تعداد تاکسی های فعال در کشور 300 هزار دستگاه بود.
هاشمی افزایش این تعداد تاکسی در ناوگان حمل و نقل درون شهری کشور را ناشی از توجهات ویژه دولت به ناوگان حمل و نقل کشور بیان کرد که با همکاری شهرداریها به انجام رسیده است.
وی اضافه کرد: ساماندهی وانتبارهای کشور، زمینهسازی برای اجرای موفق طرحهدفمندسازی یارانهها در بحث قیمت حاملهای انرژی و برپایی دورههای مداوم آموزشی برای مدیران عامل، رانندگان و مدیران میانی و ستادی تاکسیرانی های کشور از جمله اقدامات اتحادیه تاکسیرانی های کشور است.
بابک هاشمی طراحی دورههای آموزشی کوتاه و بلند مدت، رایزنی برای راهاندازی و ایجاد دانشکده مدیریت حمل و نقل و اخذ مجوز خرید و واردات خودروهای خارجی برای ناوگان تاکسیرانی را از دیگر اقدامات مهم و قابل توجه این اتحادیه در راستای تقویت تاکسیرانیهای کشور اعلام کرد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای کشور همچنین از تلاش اتحادیه تاکسیرانی های کشور برای ارایه بستههای هوشمند سازی حمل و نقل و ترافیک در آینده نزدیک خبر داد.
پایین بودن سطح سواد از چالشهای سازمان شهرداریهای کشور است
در ادامه این همایش همچنین معاون آموزشی پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی سازمان شهرداریهای کشور با اشاره به چالشهای فراروی آموزش در حوزه حمل و نقل عمومی، گفت: پایین بودن سطح سواد در شهرداریها، فقدان رشتههای تخصصی مرتبط با شهرداریها و کمبود منابع و کتب آموزشی از جمله چالشهای پیش روی ماست.
رجب صلاحی اظهار داشت: سازمان شهرداریهای کشور و پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی تلاشهای موثری را برای جبران این کمبودها آغاز کرده است.
وی، با اشاره به اهم این اقدامات و تلاشها، گفت: تهیه نظام جامع آموزشی برای آموزش پرسنل شهرداریها با 500 شغل سازمانی، تهیه محتوای کتب علمی و موضوعی با 200 عنوان و تهیه نرمافزار مدیریت آموزش در شهرداریها از جمله برنامهریزیهای این پژوهشکده برای بهبود وضعیت موجود است.
نظر شما