به گزارش خبرنگار مهر در اراک، امام جمعه شهر سنجان در این مراسم با بیان اینکه در 9 شهرستان استان ستاد مردمی پیشگیری و حفاظت تشکیل شده است، گفت : تنها در دو شهر این استان این ستاد تشکیل نشده که امیدواریم مقدمات کار هر چه زودتر فراهم شود.
حجت الاسلام سید علی حسینی پور با بیان اینکه امیدواریم با همت خود جوانان کار این ستادها شروع شود اظهار داشت: متاسفانه دشمنان اسلام اولین کاری که انجام می دهند معروف را به صورت منکر و منکر را به صورت معروف در می آورند که بایستی جوانان آگاه باشند.
وی اضافه کرد: آنها نمی خواهند که جوانان ما با احکام دین بیشتر آشنا شوند چرا که جوانان ما همان جوانهایی هستند که در سی سال گذشته این نظام را برپا کردند.
حجت الاسلام حسینی پور با بیان اینکه با این هجمه ای که دشمن دارد باید قدر این مردم و نظام را دانست ادامه داد: باید قدر اسلام و این جوانان را بدانیم و هر کاری که می توانیم برای آنها انجام دهیم.
وی ادامه داد : از هرصد جوانی که دچار انحراف می شوند 99نفر آنها مقید به دین اسلام و افراد دوست داشتنی هستند و والدین خوبی دارند اما دچار انحراف شدند.
امام جمعه سنجان با بیان اینکه باید برای کسانی که به بیراهه می روند جلوی آنها ایستاد گفت: باید تمام کسانی که دراین ستاد فعالیت می کنند مقید به نماز باشند و اگر اهل نماز باشند می توانند جوانان را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
وی بابیان اینکه تاریخ ما حاکی از ایمان ، شجاعت ، بزرگی و میدان داری و مجموعه ای از ارزشهای والاست تصریح کرد: انسان باید متعهد به ارزشهای اسلامی باشد.
نظر شما