به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، نخستین برف پائیزی روز دوشنبه ارتفاعات شهرستان ماکو و ارتفاعات مرزی اشنویه را سفیدپوش کرد.
بدنبال بارش باران و افت دما، شب گذشته در ارتفاعات چرکین شهرستان ماکو نخستین برفهای پائیزی باریدن گرفت و تمام منطقه را سفیدپوش کرد.
بارش این برف به ارتفاع پنج میلی متر، پنج درجه هوای ماکو را سردتر کرده است.
همچنین بر اثر بارش شب گذشته برف کوه های رندوله، بابوله، کلاشین، سپی ریز در شهرستان اشنویه سفیدپوش شده اند.
به دنبال بارش اولین برف پائیزی و سرد شدن دمای هوا، مردم اشنویه نیز به استفاده از لباس گرم و وسایل گرمازا روی آوردند.
اشنویه در منطقه کوهستانی و مرزی جنوب آذربایجان غربی واقع است و زودتر از دیگر شهرهای استان شاهد سرد شدن هوا می شود.
ورود موج شدیدی از سرما به شهرستانهای جنوبی آذربایجان غربی
موجی از سرمای شدید، همراه با وزش باد شدید از دیروز تمامی مناطق شهرستان تکاب در جنوب آذربایجان غربی را فرا گرفته و بارش های پراکنده ای را طی شبانه روز گذشته به دنبال داشته است.
دمای هوای شهرستان تکاب با هفت درجه کاهش، امروز به پنج درجه سانتی گراد زیر صفر رسیده بطوریکه اداره هواشناسی تکاب اعلام کرده، دمای هوای این شهرستان طی چند روز آینده نیز کاهش محسوسی داشته و سردتر می شود.
شبکه بهداشت و درمان تکاب نیز، برای جلوگیری از شیوع بیماری های فصلی و آنفلونزا، از دانش آموزان و خانواده های آنان خواستار استفاده از لباس های گرم و توجه به بهداشت فردی شد.
نظر شما