پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۸۳، ۱۶:۱۴

معاون امور بين الملل و مجلس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري :

مطالعات تطبيقي بناهاي مذهبي ايران با ساير كشورها انجام مي شود

معاون امور بين الملل، حقوقي و مجلس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از الگو برداري و انجام مطالعات تطبيقي بناهاي مذهبي ايران با ساير كشور ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاري مهر و به نقل از اداره كل ارتباطات و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، معاون امور بين الملل حقوقي و مجلس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: بايد از كشورهاي صاحب فرهنگ و تمدن ديرينه كه توانسته اند آثار تاريخي خود را حفظ و به بهترين روش معرفي كنند، الگو  برداري شود.

طه هاشمي درباره موضع سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري براي صيانت كشور ايران در اماكن ديگر اديان گفت: ابنيه و آثار تاريخي كه در زمان قبل و بعد از اسلام در ايران بوده جزء مواريثي است كه بايد از آن صيانت شود كه بايد در اين راه از علم و دانش موجود در اين زمينه و نيز هيات هاي باستان شناسي خارجي كه در حفظ و مرمت بقاياي تاريخي كارهاي عظيمي انجام داده اند، استفاده كرد . 

 هاشمي درباره تبديل اماكن مذهبي به قطب هاي گردشگري  اظهار داشت : در حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري سازمان تشكيلاتي كه بتواند به صورت گسترده نقش فعالي را در زمينه تبديل اماكن مذهبي به كمپ هاي گردشگري ايفا كند وجود نداشته و ايجاد يك تشكيلات مناسب براي پرداختن به اين موضوع اساسي ضرورت دارد.

 وي در پايان با بيان قداست اين اماكن در ميان مردم بر لزوم توجه به مرمت اين آثار با حفظ هويت مذهبي اين بناها تاكيد كرد.

کد خبر 118323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha