به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه و در ادامه بررسی جزئیات لایحه برنامه پنجم توسعه دولت را "مجاز" کردند به منظور زمینه سازی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، دانش مدار، خلاق و کارآفرین، منطبق با نیازهای نهضت نرم افزاری با هدف توسعه کمی و کیفی اقداماتی را انجام دهد.
بر این اساس دولت "مجاز" شد هزینه سرانه تربیت نیروی انسانی متخصص مورد تقاضای کشور بر اساس هزینه های آموزشی و هزینه های خدمات پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری مورد حمایت را در چارچوب بودجه ریزی عملیاتی برای هر دانشگاه و موسسه آموزشی، تحقیقاتی و فناوری دولتی محاسبه و به طور سالانه تامین کند.
همچنین دولت "مجاز" شد حمایت مالی و تسهیل شرایط برای افزایش تعداد مجلات پژوهشی و ترویجی کشور در زمینه های مختلف علمی با حفظ کیفیت به گونه ای که تا پایان برنامه تعداد مجلات و مقالات چاپ شده در مجلات علمی داخلی نسبت به سال پایانی برنامه چهارم را حداقل به 2 برابر افزایش دهد و تمهیدات لازم برای دسترسی به بانک های اطلاعاتی علمی معتبر را فراهم کند.
طبق این مصوبه دولت "مجاز" شد از 10 دانشگاه برتر وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و 5 دانشگاه برتر وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که دارای عملکرد برجسته در راستای گسترش مرزهای دانش و فناوری هستند حمایت مالی و حقوقی و پشتیبانی ویژه کند.
حمایت مالی از انجمن های علمی از دیگر مواردی است که دولت "مجاز" شد به منظور زمینه سازی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد با هدف توسعه کمی و کیفی انجام دهد.
نظر شما