پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۲:۳۲

زیر گذر بهشت زهرای تهران امسال به بهره برداری می رسد

زیر گذر بهشت زهرای تهران امسال به بهره برداری می رسد

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از اجرای پروژه زیرگذر اتصال بهشت زهرا به طرح توسعه در قالب دو خط مجزا به شکل تونل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر مونسان گفت: این پروژه که در منطقه 19 شهرداری تهران به اجرا در آمده است از محدوده طرح توسعه بهشت زهرا آغاز می شود و پس ازگذر از جاده قدیم تهران – قم و ورودی و آب نمای درب قدیم در محدوده کنونی بهشت زهرا پـایـان می یابد .

وی در تشریح بخش های مختلف این پروژه اظهار داشت: دو تونل گذری از زیر جاده قدیم تهران – قم و درب ورودی و آب نمای درب قـدیـم بهشت زهـرا، دو شیـب ورودی ( رمپ) با دیوارهای حایل در دو طرف تونل و ایجاد گردش های دسترسی در این مسیر ساخته می شود.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه در حال حاضربه 70 درصد رسیده است افزود: عملیات حفاری کیج گذاری و بتون ریزی – عملیات پی کنی، آرماتور بندی و قالب بندی بخش جنوب غربی و انحراف ترافیک خط جنوبی و اجرای دیوار نظافت تونل شرقی و غربی انجام شده است.

عملیات اجرایی پروژه زیرگذر اتصال بهشت زهرا به طرح توسعه طبق برنامه زمان بندی قرار است در نیمه دوم امسال به پایان برسد .


 

کد خبر 1183487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha