به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، مجتبی فوقی عصر سه شنبه در جلسه شورای پژوهش شرکت گاز استان اظهار داشت: در این اتاق با بهره گیری از شورای پژوهش در خصوص نحوه استفاده از علم و تکنولوژی نانو در شرکت گاز بررسی خواهد شد.
وی همچنین خواستار پژوهش در جهت افزایش راندمان هیترهای ایستگاهها در اتاق فکر و جلسات شورای پژوهش استان شد و به استفاده از حرارت خروجی دودکشهای هیترها در جهت بازیافت حرارت تاکید کرد.
مدیر عامل شرکت گاز استان افزایش راندمان هیترها در جهت صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی را بسیار موثر دانست و اضافه کرد: اجرای موفق این تحقیقات به صرفه جویی کلان انرژی در سطح کشور منتج خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت ویرایش استاندارد هیترها خواستار برگزاری جلسات دوره ای شورای پژوهش شمال و شمال غرب کشور در استان اردبیل شد و تصریح کرد: با برگزاری چنین جلساتی امکان و زمینه تبادل افکار و استفاده از تجارب استانها فراهم خواهد شد.
فوقی همچنین با اشاره به کاهش دمای هوا و استفاده مردم از وسایل گاز سوز گرمازا، از شهروندان این استان خواست برای جلوگیری از هر گونه حوادث ناشی از گاز طبیعی موارد ایمنی را رعایت کنند.
وی ابراز داشت: شهروندان باید قبل از نصب بخاری و وسایل گاز سوز گرما زا حتماً از باز بودن مسیر دودکش مطمئن شده و از دودکش با کلاهک H استفاده و از تبدیل وسایل نفتی به گاز سوز خوداری کنند.
مدیر عامل شرکت گاز استان عدم استفاده از اجاق خوراک پزی برای گرم کردن خانه، استفاده نکردن از شیلنگهای طویل و بخاریهای غیر استاندار، نصب آبگرمکن و سایر وسایل گازسوز در فضای مشترک حمام و.. را از دیگر توصیه های ایمنی عنوان کرد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه بیشترین گاز گرفتگی مربوط به خانواده هایی است که تازه اسباب کشی کرده و برای نخستین بار در خانه جدید از بخاری استفاده می کنند، به این خانواده ها توصیه می شود حتماً مسیر لوله بخاری منزل خود را کنترل کرده و از باز بودن آن اطمینان داشته باشند.
فوقی خاطر نشان کرد: مصرف کنندگان و مردم استان در صورت مشاهده هر گونه حوادث ناشی از گاز طبیعی، مورد را به شماره تلفن 194 پست امداد شرکت گاز استان اردبیل که به صورت شبانه روزی پاسخگو است، اطلاع دهند.
نظر شما