پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۰۲

سفیر ژاپن در روسیه به توکیو بازگشت

سفیر ژاپن در روسیه به توکیو بازگشت

پس از آنکه دولت ژاپن در اعتراض به سفر اخیر رئیس جمهوری روسیه به جزایر کوریل، سفیر خود در مسکو را فراخواند، "ماساهورا کونو" امروز چهارشنبه به توکیو بازگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، "سیجی مائه هارا" وزیر خارجه ژاپن روز سه شنبه اعلام کرد که تصمیم فرا خواندن سفیر در ژاپن به صورت موقت است، اما "یوشیتو سنگوکو" سخنگوی دولت اعلام کرد که دولت مصمم به جمع آوری آخرین اطلاعات درباره سفر"دیمیتری مدودف" به جزایر مورد مناقشه کوریل است و دولت باید درباره این مسئله که کونو تا چه مدت در ژاپن می ماند، تصمیم بگیرد.

این در حالی است که تصمیم ژاپن با انتقاد شدید کمیته روابط خارجی دومای روسیه روبرو شده است. "کنستانتین کوساچیوف" رئیس این کمیته از این اقدام توکیو به عنوان یک اشتباه سیاسی یاد کرده است.
 
گفتنی است جزایر کوریل بین شبه جزیره کامچاتکا در شرق روسیه و شمالی ترین نقطه ژاپن در نزدیک جزیره هوکایدو واقع شده است. روسیه این جزایر را که از سال 1945 تصرف کرده جزو قلمرو خود می داند.

کد خبر 1184077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha