پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۲۹

دیدار رفت فینال لیگ فوتبال ساحلی 20 آبان برگزار می‌شود

دیدار رفت فینال لیگ فوتبال ساحلی 20 آبان برگزار می‌شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: دیدار رفت از فینال لیگ فوتبال ساحلی روز 20 آبان ماه بین تیم های بوشهر و البرز برگزار خواهد شد.

رئیس هیئت موسس باشگاه دریانوردان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: بر اساس این قرعه کشی تیم فوتبال ساحلی دریانوردان بوشهر به عنوان میزبان بازی رفت و تیم سایپای البرز به عنوان میزابن بازی برگشت تعیین شده است.

حسین طبیب نژاد افزود: بر اساس تاریخ اعلام شده بازی رفت 20 آبان در بوشهر و بازی برگشت 26 همین ماه در کرج برگزار خواهد شد.

وی که از قرعه تیمش ناراضی بود، اظهار داشت: دوست داشتیم بازی رفت در کرج و بازی برگشت را در بوشهر برگزار کنیم تا جشن قهرمانی را در بوشهر بگیریم.

رئیس هیئت موسس باشگاه دریانوردان بوشهر افزود: ما امسال می خواهیم ناکامی دو سال گذشته مان را در فینال جبران کنیم و قهرمان این مسابقات شویم. ما جشن قهرمانی را در تهران خواهیم گرفت.

کد خبر 1184390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha