به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، علی نیکزاد صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در فرودگاه بین المللی بندرعباس در خصوص تاثیر هدفمند کردن یارانه ها روی قیمت مسکن، اظهار داشت: برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها هر بخشی بسته های مربوط به خودش را با کار کارشناسی آماده می کند و با نظارت رئیس جمهور برای تصویب در اختیار کارگروه هدفمند کردن یارانه ها قرار می دهد که در بخش مسکن هم این بسته آماده شده است و مطمئنا افزایش قیمت نخواهیم داشت.
قیمت مصالح مسکن کنترل می شود
وی ادامه داد: در ساخت مسکن قیمت مصالح از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در بسته مربوط به مسکن در طرح هدفمند کردن یارانه ها کنترل قیمت مصالح و مسکن کاملا دیده شده است.
نیکزاد بیان داشت: تعداد مصالحی که قیمت آنها افزایش پیدا نمی کند بیش از دو قلم کالا است و طبق برنامه ای که در بسته مسکن دیده شده است تمامی دستگاههای متولی بر روی قیمت مصالح مسکن نظارت می کنند تا شاهد افزایش قیمت مصالح نباشیم.
وزیر مسکن با اشاره به اینکه در زمان اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها تغییر چندانی در سطح زندگی مردم به وجود نخواهد آمد، تصریح کرد: در واقع هدف از اجرای این طرح توزیع عادلانه یارانه ها در میان مردم است و طبق مصوبه مجلس 50 درصد اعتباری که پس از آزاد سازی قیمتها به دست می آید در اختیار مردم قرار می گیرد و 30 درصد برای هزینه های تولید و 20 درصد برای هزینه های دولت صرف می شود.
نیکزاد افزود: در واقع با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها میزان بهره وری در کشور بالا می رود و همگی به سمت مصرف درست و جلوگیری از اسراف حرکت می کنند.
در زمان هدفمند کردن یارانه ها با قیمت گذشته عقد قرارداد صورت می گیرد
وی با اشاره به اینکه واحدهای مسکن مهر با همان قیمت قبلی که عقد قرار داد شده است یعنی هر متر مربعی 300 هزار تومان ساخته می شود، خاطرنشان کرد: 345 هزار مسکن در سال 90 در کشور ساخته شود که سهم استان هرمزگان 10 هزار واحد است با همین قیمت متر مربعی 300 هزار تومان و با رعایت تمامی نکات از جمله قانون مبحث 19 و با کیفیت بالا ساخته خواهد شد.
وزیر مسکن در خصوص ثبت نام از متقاضیان مسکن مهر عنوان کرد: متقاضیانی که در شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت ساکن هستند باید به سازمانهای مسکن و شهر سازی استانها مراجعه کنند و متقاضیانی که در مناطق کمتر از 25 هزار نفر جمعیت ساکن هستند باید به بنیادهای مسکن انقلاب اسلامی برای ثبت نام مراجعه کنند.
16 هزار واحد مسکن روستایی در هرمزگان در حال ساخت است
نیکزاد اضافه کرد: استان هرمزگان جزء استانهایی است که بیش از تعداد متقاضیان، مسکن مهر در حال ساخته شدن است به طوری که هفت الی 9 هزار واحد شهری بیش از تعداد متقاضیان در هرمزگان در حال ساخته شدن است.
وی در مورد مسکن مهر روستائیان هرمزگان گفت: در استان هرمزگان ابتدا قرار بود هفت هزار و 750 واحد روستایی ساخته شود اما در حال حاضر 16 هزار و 250 واحد روستایی دیگر هم در حال ساخته شدن در هرمزگان هستند.
وزیر مسکن تاکید کرد: در حال حاضر تمامی بانکها به متقاضیان ساخت مسکن مهر در روستاها وام 10 میلیون تومانی پرداخت می کنند.
نظر شما