پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۲۷

طالبانی:

گفتمان سیاسی بارزانی نتایج ملموسی داشته است

گفتمان سیاسی بارزانی نتایج ملموسی داشته است

رئیس جمهور عراق در تماس تلفنی "جو بایدن" با وی، ضمن تاکید بر نتایج مثبت طرح رئیس اقلیم کردستان از امکان برگزاری جلسه مجلس در آینده نزدیک خبر داد.

به گرازش خبرگزای مهر به نقل ازخبرگزاری قطر،"جلال طالبانی" تاکید کرد: دولت آتی باید با حضور همه گروهها عراقی تشکیل شود.

وی با اشاره به نتایج طرح گفتمان سیاسی "مسعود بارزانی" افزود: نشستهایی که درچارچوب این طرح صورت گرفته شاهد پیشرفت قابل ملاحظه ای بوده است و احتمال می رود که نتایج آن منتج به برگزاری جلسه مجلس عراق درآینده نزدیک باشد.

رئیس جمهور عراق بیان داشت: رای دادگاه فدرال عراق درباره زمان برگزاری جلسه مجلس و تعیین بزرگترین فراکسیون مطابق قانون اساسی باید محترم نگه داشته شود. همچنین باید تکلیف ریاست مجلس و رئیس جمهورعراق به سرعت مشخص شود.

ازسوی دیگر"جوبایدن" با اشاره به نقش محوری طالبانی درنزد گروههای عراقی ابراز امیدواری کرد که دولت مشارکت ملی در سریعترین زمان ممکن در عراق تشکیل شود.

دراین دیدار طرفین آخرین تحولات سیاسی عراق و برپایی نشست مجلس را بررسی کردند.

کد خبر 1184948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha