به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، مسابقات چوگوی جوانان کشور یادواره مرحوم حمزه علی حسین زاده به مدت دو روز در زمین چمن استادیوم جهان پهلوان تختی باحضور تیمهای فارس، بوشهر، مرکزی، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی برگزار می شود.
در نخستین روز این بازیها استان مرکزی با نتیجه 94 بر 56 تیم کرمانشاه را شکست داد واستان فارس با نتیجه 82 بر 67 تیم بوشهر را پشت سر گذاشت.
رشته ورزشی چوگو با نامهای مختلف در بیشتر نقاط ایران با نام های مختلف بازی می شود، این رشته از تحرک بالایی برخوردار بوده و نیاز به قدرت و سرعت دارد، این رشته در گذشته و در ایام فراغت و در جشنها توسط علاقمندان در اغلب نقاط کشور برگزار می شده است.
این بازی بوسیله توپ و چوب بین دو تیم شش نفره برگزار می شود که یک تیم زننده توپ و یک تیم گیرنده توپ است.
زمین این بازی دارای 4 ایستگاه استقرار ورزشکاران، زدن ضربه، استقرار بازیکنان سوخته و ایستگاه دکه است.
نظر شما