به گزارش خبرنگار مهر، زنگ آغاز شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی از فردا برای کاروان ورزشی ایران به صدا درمی آید و ورزشکاران تیم فوتبال امید رقابتهای خود را برای کسب پنجمین عنوان قهرمانی بازیهای آسیایی آغاز خواهند کرد.
شاگردان غلامحسین پیروانی که به لحاظ سنی نسبت به سایر تیم های شرکت کننده در این رقابت ها در رده پایین تری قرار دارند پس از حذف تیم های نوجوانان و جوانان کشورمان در رقابتهای قهرمانی آسیا مسئولیت سنگینی برای دفاع از اعتبار فوتبال ایران در سطح قاره برعهده دارند و همین حساسیت ها باعث شده تا این تیم سه بازیکن بزرگسال را در درون دروازه (سید مهدی رحمتی) در خط دفاعی (سید جلال حسینی) و خط حمله (غلامرضا رضایی) را برای حضور قدرتمند در این بازیها به خدمت بگیرد.
حضور و محوریت این سه بازیکن در ترکیب تیم امید ضمن بالا بردن بارتجربه تیم امید نقش بسزایی در افزایش روحیه و اعتماد بنفس دیگر بازیکنان جوان این تیم خواهد داشت تا با کمترین استرس گام به مسابقات بگذارند .
تیم امید که از پنج شنبه گذشته در دهکده بازیهای آسیایی استقرار یافته درآستانه نخستین دیدار خود مقابل ترکمنستان در شرایط روحی و انگیزشی بالایی قرار دارد و آخرین اخبار از اردوی تیم امید از آمادگی کامل ملی پوشان امید برای کسب یک پیروزی روحیه بخش در نخستین گام از بازیهای آسیایی حکایت دارد.
در روزهای گذشته به جز حمیدرضا علی عسگر و علی زینالی که به دلیل مسمومیت غذایی و کشیدگی عضله ران در تمرینات تیم امید شرکت نداشتند و به احتمال زیاد در دیدار برابر ترکمنستان نیز حضور نخواهند داشت سایر بازیکنان در شرایط ایده آلی قرار دارند و از هر نظر برای دیدار فردا (دوشنبه) آماده اند.
کادر فنی تیم امید ظرف ماه های گذشته اطلاعات نسبی از تیم ترکمنستان و فوتبال این کشور بدست آورده اند و درنظر دارند تا با تکیه بر برنامه های تاکتیکی و برتری های تکنیکی بازیکنان امید نخستین گام را مقابل تیم نه چندان مطرح ترکمنستان محکم بردارند.
دیدار تیم فوتبال امید کشورمان مقابل ترکمنستان از گروه B مرحله مقدماتی ساعت 14:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد. در دیدار اول این گروه نیز ویتنام به مصاف بحرین خواهد رفت که قرار است یکی از مربیان تیم امید این دیدار را زیرنظر بگیرد.
درسایر دیدارهای امروزکه دومین روز مسابقات فوتبال بازیهای آسیایی گوانگجو به شمار می رود این دیدارها برگزارخواهد شد :
نظر شما