پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۰۴

طلایی خبر داد:

افزایش 80 درصدی استفاده از حمل و نقل عمومی با هدفمندی یارانه ها

افزایش 80 درصدی استفاده از حمل و نقل عمومی با هدفمندی یارانه ها

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران بیان اینکه پیش بینی می شود با اجرای طرح هدفمند کرد یارانه ها میزان استقبال از حمل و نقل عمومی تا 80 درصد افزایش یابد گفت: قیمت سوخت می تواند تاثیرات گسترده ای در حوزه حمل و نقل داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی طلایی در حاشیه مراسم اختتامیه نمایشگاه و جشنواره حمل و نقل و ترافیک شهری با بیان این مطلب اظهار کرد: به شهرداری ها اجازه داده شده که نرخ کرایه اتوبوس را تا 15 درصد هم پس از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها افزایش دهند اما اراده و خواست مدیریت شهری در تهران بر آن است که تا پایان سال نه نرخ کرایه اتوبوس و نه مترو افزایش نیابد تا به عنوان اقدامی قابل رویت برای اجرای بهتر طرح هدفمن کردن یارانه ها باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر روزانه بیش از 5/1 میلیون شهروند تهرانی با خطوط تندرو سفر می کنند گفت: در خط تازه به بهره برداری رسید ای مانند خط شهید چمران در حال حاضر روانه 100 هزار نفر با اتوبوس سفر می کنند ک با ادامه مسیر این خط تا پایانه جنوب پیش بینی می شود تعداد مسافران آن حتی به 250 هزار نفر در روز هم برسد که این نشان از تاثیر گذاری و موفقیت خطوط اتوبوسرانی تندرو دارد .

طلایی افزود: این درحالیست که زمان احداث اولین خطوط BRT موج سنگینی از مخالفت ها و انتقادات وجود داشت و گفته می شد چرا اینکار را می کنید و اکنون نیز ما گاه باید پاسخ گوی حرف های گزنده و تندی باشیم که مثلا چرا بزرگراه شهید چمران را در اختیار خطوط تندرو قرار دادید . اما استقابل مردم از این خطوط خود جوابگو است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران گفت: وقتی 70 تا 80 درصد از خودروهای شخص تک سرنشین یا 2 سرنشین هستند باید افتخار کنیم که در بزرگراهی مانند شهید چمران اولویت حرکت به اتوبوس هایی داده شده که هر یک تعداد زیادی از شهروندان را جابه جا می کنند .

وی همچنین در مورد برگزاری نخستین نمایشگاه حمل و نقل و ترافیک شهری گفت: این نمایشگاه صرفا به صورت تخصصی به بحث حمل و نقل نپرداخته بود و در واقع در برگزاری نمایشگاه و جشنوراه ترافیک به صورت همزمان سبب شد که این نمایشگاه رویکرد فرهنگی داشته باشد.

طلایی تصریح کرد: بالغ بر 90 درصد از شرکت هایی که در این نمایشگاه حضور یافتند با حوزه حمل و قل و ترافیک همکاری دارند و نمایشگاه و جشنواره حمل و نقل و ترافیک می تواند سبب شود که تبادل اطلاعات و همکاری متخصصان دراین حوزه برای رفع معضل ترافیک بیشتر شود و زمینه سازی برای به کارگیری سیستم های نوین برای مدیریت بهتر ترافیک.

وی خاطر نشان کرد : مدیریت ترافیک در تهران کاملا بر اساس طرح جامع حمل و نقل و همچنین برنامه 5 ساله صورت می گیرد و شهروندان باید اطمینان داشته باشند که مدیریت شهری براساس برنامه ریزی دقیق می داد کجا است و باید به کجا برود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران گشایشLC مورد نیاز برای واگن های جدید مترو را از دیگر اقدامات خوب و ارزنده ای دانست که شهرداری تهران برای توسعه حمل و نقل عمومی و حل معضل ترافیک برای تحقق آن تلاش بسیار کرده و گفت: عزم مدیریت شهری برای حل معضل ترافیک جزم است و در این میان انتظار می رود با تعامل همه نهادها و ارگان ها بتوانیم شاهد توسعه سریع حمل و نقل عمومی و کاهش ترافیک در شهر باشیم.

کد خبر 1186748

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha