پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۴۱

دستگاههای اجرایی بوشهر در کاهش نرخ بیکاری مشارکت کنند

دستگاههای اجرایی بوشهر در کاهش نرخ بیکاری مشارکت کنند

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون اشتغال سازمان کار و امور اجتماعی استان بوشهر گفت: دستگاههای اجرایی استان در تحقق اهداف دولت در راستای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری مشارکت بیشتری از خود نشان دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، غلامرضا بستان بعد از ظهر یکشنبه در نشست ساماندهی تعهد ایجاد اشتغال توسط شرکتها و دستگاههای اجرای استان اظهار داشت: با توجه به تداوم برنامه چهارم توسعه و اتمام آن در پایان سال و با عنایت به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت انتظار می رود تمامی نهادها و ارگانهای خصوصی، دولتی و تعاونی در راستای تحقق اشتغال استان و رساندن نرخ بیکاری به تک رقمی تلاش و همت مضاعف داشته باشند.

وی اظهار داشت: امید می رود با همت و تلاش بیشتر دستگاههای اجرایی استان علاوه بر اشتغال پایدار و رفع بسیار از ناهنجاریها، جایگاه استان در رتبه بندی کشوری در بخش اشتغال ارتقا یابد.

بستان با بیان اینکه در استان بوشهر تفاهمنامه بین دستگاه ‌های اجرایی، بانکهای عامل و فرماندارن و اداره کل کار منعقد شده است، گفت: این تفاهمنامه‌ ها مستقیم است و مربوط به نفت و گاز نمی ‌شود زیرا وزارت نفت جدا از این تفاهمنامه‌ ها باید به تعهدات خود عمل کند.

معاون اشتغال سازمان کار و امور اجتماعی استان بوشهر تاکید کرد: طرحهایی که در استان بوشهر راکد و نیمه ‌فعال هستند با یک سرمایه در گردش می ‌توان آنها را فعال کرد که در این بین همکاری بانکها بسیار مهم و حائز اهمیت است.

کد خبر 1186768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha