حمید بورد در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: در این مدت با تولید روزانه حدود 600 هزار بشکه نفت خام از میدان های مارون، کوپال و شادگان برنامه تولید نفت این شرکت به میزان 100.8 درصد محقق شد.
وی با اشاره به این که برنامه تولید از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ابلاغ می شود، اضافه کرد: جلو افتادن از برنامه در نتیجه حفاری سه حلقه چاه توسعه ای، تعمیر سه حلقه چاه موجود و اقدامهای ترمیمی بر روی 23 حلقه چاه و همچنین تجهیز و نوسازی تاسیسات فرآورشی و انتقالی صورت گرفت.
بورد افزود: در نیمه دوم سال جاری با تعمیرات اساسی (اورهال) کارخانه ها و تاسیسات شاهد افزایش توان تولید بیشتری خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون اظهار داشت: در شش ماه اول سال با تمهیدات به کارگرفته شده ایستگاه تقویت فشار و تزریق گاز کوپال، تقویت فشار و تزریق گاز شماره سه و مخارن و تفکیک گرهای کارخانه های بهره برداری مارون زودتر از برنامه پیش بینی شده تعمیر اساسی شدند.
وی در ادامه به بازنگری در ساختارهای اجرایی و عملیاتی این شرکت اشاره کرد و از اصلاح ساختار سازمانی متناسب با وضعیت فعلی پروژه ها، مخازن و برنامه های توسعه میدانها خبرداد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با داشتن 28 مجموعه صنعتی و حدود دو هزار و 500 کیلومتر خطوط لوله جریانی و اصلی یکی از شرکتهای تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و از شرکتهای مهم تولید کننده نفت کشور است.
محدوده جغرافیایی فعالیت این شرکت، از شمال به هفتکل و نفت سفید، از شرق و جنوب شرقی به رودخانه جراحی و از غرب و جنوب غربی به محدوده عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، واقع در 30 کیلومتری اهواز امتداد دارد.
نظر شما