به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی یوسف زاده قبل از ترک تهران ضمن بیان مطلب فوق افزود: شرایط خوبی در تیم ملی حاکم است و برای رسیدن به این شرایط، اردوهای خوبی را پشت سر گذاشتیم.
سرمربی تیم ملی جودو ادامه داد: با توجه به قوانین جدیدی که در جودو حاک شده، قطعا مسابقات سختی را پیش رو خواهیم داشت اما ما برای رسیدن به موفقیت و کسب مدال تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد و ملی پوشان هم باید مقابل رقبای خود جنگنده ظاهر شده از تمام توان خود بهره گیرند.
حاج یوسف زاده در پایان گفت: سال هاست در تیم های ملی جودو مربیگری کرده ام اما در مدت حضور دوباره ام، که حدود 6ماه از آن می گذرد، این قدر وقت و توانم را صرف آماده سازی تیم ملی نکرده بودم. از نزدیک تیم را تحت کنترل سخت و شدید قرار دادم و با آمادگی خوبی که از نفرات تیم سراغ دارم امیدوارم بتوانیم به چند مدال دست پیدا کنیم.
نظر شما