پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۸:۱۱

همشهری پایداری به شماره شصت و دوم رسید

همشهری پایداری به شماره شصت و دوم رسید

شصت و دومین شماره همشهری پایداری با عنوان "آرایش رسانه‌ای" از سوی فرهنگسرای رسانه و گروه مجلات همشهری به سردبیری محمد لسانی و سیدمحمدعلی غمامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ویژه‌نامه "آرایش رسانه‌ای" در 116 صفحه به جنگ نرم رسانه‌ای در بخشهای سینما، شبکه‌های ماهواره‌ای خبری و سرگرمی، ادبیات و رمان و همچنین اینترنت می‌پردازد.

 ازعناوینی که در این شماره "همشهری پایداری" به چاپ رسیده می‌توان به "نگاه راهبردی به رسانه و مقابله با مظلومیت فرهنگی" مصاحبه با مهدی مصطفوی، "رسانه از خاطره تا واقعیت" مصاحبه با حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی، "پرس تی وی آغاز یک راه است" مصاحبه با محمد سرافراز رئیس شبکه پرس تی وی و "فضای مجازی، استعمار مجازی" نوشته حجت الاسلام دکتر سعیدرضا عاملی اشاره کرد.

"گوشهای شنوا برای شنیدن واقعیات" از بیژن نوباوه، "شبکه‌های خبری و پوشش رویدادهای ایران" نوشته حسن عابدینی، "جنگ نرم در برابر قدرت نرم" از دکتر سیدمجید حسینی زاد و "تراوای فرهنگی و درهای تمام باز" نوشته مهدی کاویانی از دیگر مطالب این شماره همشهری پایداری هستند.

گفتنی است این ویژه‌نامه در راستای مؤکدات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم توجه بیش از پیش به حوزه جنگ نرم و توجه ایشان بر پیچیده بودن آرایش رسانه‌ای و فرهنگی که در مقابل جمهوری اسلامی قرار دارد مهیا شده است.
 

کد خبر 1188607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha