پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ آبان ۱۳۸۹، ۹:۱۰

شرخ الاسلامی:

وزارت کار مدافع بیمه کارگران ساختمانى است

وزارت کار مدافع بیمه کارگران ساختمانى است

وزیر کار و امور اجتماعی گفت: اگر بپذیریم که بایستی کارگران رابیمه کنیم، بهر حال باید از یک محلی منابع آن را تامین کرد هر چند اجرای این طرح هزینه‌ای را تحمیل می کند اما باید به فکر کارگران ساختمانی، ‌تامین زندگی و احیاناً مخاطرات و مشکلاتی که در حین کار برای آنها پیش می آید، باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، عبدالرضا شیخ الاسلامی گفت: وزارت کار مدافع بیمه کارگران ساختمانی است زیرا توجه به حقوق کارگران لازم و ضروری است و تمام تلاش خود را برای به ثمر نشستن این طرح بکار خواهیم گرفت.

وزیر کار و امور اجتماعی درباره وضعیت بیمه کارگران ساختمانی گفت: ما یک سری کار را باید انجام می دادیم که صورت گرفت. مباحث مختلفی در کمیسیون اجتماعی ‌دولت مطرح و این بحث قانونی شد اما بعد مشکلاتی پیش آمد. تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به این موضوع نکاتی داشتند، این طرح مجدداً بررسی شد، ‌وزارتخانه های مسکن وشهرسازی، ‌رفاه و تامین اجتماعی و کار وامور اجتماعی مباحث مطرح شده را پیگیری کردند تا مقادیر بیمه کارگران ساختمانی برای کاهش هزینه ها، تقلیل پیدا کرد.

وی تصریح کرد: ما اگر بپذیریم که بایستی کارگران رابیمه کنیم، به هر حال باید از یک محلی منابع آن را تامین کرد. طبعا اجرای این طرح هزینه‌ای را تحمیل می کند.‌ باید به فکر کارگران ساختمانی، ‌تامین زندگی و احیاناً مخاطرات و مشکلاتی که در حین کار برای آنها پیش می آید، باشیم.

شیخ الاسلامی افزود: به اعتقاد من بیمه کارگران ساختمانی امری ضروری است و باید آن را دنبال کنیم تا اگر احیاناً مشکلاتی هم در این زمینه وجود دارد، آنها را بر طرف کنیم.

وزیر کار و امور اجتماعی تاکید کرد: ما مدافع بیمه کارگران ساختمانی هستیم و فکر می کنیم، کار بسیار لازم و ضروری است. حقوق کارگران بالاخره در این میان باید در نظر گرفته شود و هر کاری لازم باشد تا این کار به نتیجه برسد، انجام خواهیم داد.

کد خبر 1188794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha