به گزارش خبرنگار مهر در همدان، سردار علی فضلی شامگاه چهارشنبه در شب پایانی اجلاسیه کنگره سرداران، امیران، فرماندهان و هشت هزار شهید استان همدان گفت: شهدا همراه و همسو با نظام بودند و همواره آنان را در سرنوشت این کشور سهیم می دانیم.
وی با اشاره به فتنه انتخابات سال گذشته گفت: اگر عنایت خدا، رهبری امام، هوشیاری ملت و پشتیبانی شهدا نبود، دراین فتنه شکست می خوردیم که خوشبختانه با این همراهی ها، آمال و آرزوهای هواداران بیگانگان خاموش شد.
وی با اشاره به عملیات والفجر هشت اظهار داشت: در این عملیات رمز پیروزی رزمندگان توسل به فاطمه زهرا(س) بود و مجروحین و شهدای این عملیات با توسل به حضرت زهرا(س) همچون بی بی دو عالم یا از پهلو و یا از بازو مجروح شدند.
سردار فضلی با بیان اینکه بدون توسل به خدا و ائمه اطهار پیروزی مقدور نمی شد، گفت: این نظام نیز با تکیه بر آرمان های شهدا به سر منزل مقصود رسیده است.
جانشین بسیج مستضعفان کشور با بیان خاطره ای از شهید محراب آیت الله مدنی، ولایت مداری را سرلوحه تمام فعالیت های این شهید بزرگوار دانست و گفت: زمانی که شهید مدنی، امام جمعه مردم همدان بود و خبر انتصاب ایشان به امامت جمعه تبریز از سوی امام (ره) صادر شد، نزدیکان در حالی که ایشان آماده عازم شدن به تبریز بودند، گفتند: تا امام جمعه موقتی برای مسایل شرعی مردم و اقامه نماز انتخاب شود شما در این شهر بمانید، اما ایشان گفت: آیا کسی بین شما هست که ضمانت کند من سه یا چهار روز دیگر که به جمعه باقی است زنده خواهم ماند.
وی با اشاره به اینکه شهیدان اینگونه نظر امام را در کارهایشان اعمال می کردند و تبعیت از امام همواره در برنامه هایشان بود، اظهار داشت: شهدا در این خصوص از هم سبقت می گرفتند و همین امر باعث شد تا در معامله با خدا سود ببرند و توفیق شهادت به آنها برسد.
وی افزود: رزمندگان برای نزدیکی به خدا می جنگیدند و در جبهه ها نماز را به پا می داشتند.
فضلی با تاکید بر اینکه شهدا تکالیف شرعی خود را به شایستگی انجام می دادند و عامل به فرمان خدا و امام بودند، گفت: شهدا هیچ احتیاجی به دعای ما ندارند، بلکه این ما هستیم که محتاج دعای آنان بوده و امیدواریم در قیامت بتوانیم پاسخگوی آنان باشیم.
نظر شما