پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۲۸

حیاتی اعلام کرد:

100 هزار زائر تا روز عرفه از مرز مهران به عراق سفر می کنند

100 هزار زائر تا روز عرفه از مرز مهران به عراق سفر می کنند

ایلام - خبرگزاری مهر: فرماندار مهران گفت: پیش بینی می شود تا روز عرفه 100 هزار نفر از زائر از مرز بین المللی مهران به عتبات عالیات عراق تردد کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، ولی الله حیاتی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تردد 60 هزار زائر عتبات عالیات در دو هفته گذشته از مرز مهران گفت: پیش بینی می شود تا روز عرفه 100 هزار نفر از زائرین از مرز تردد کنند که تمهیدات لازم جهت تسهیل در تردد زائرین عتبات عالیات در ایام عرفه اندیشیده شده است.

وی افزود: این تعداد زائر در مقایسه با سال مدت مشابه سال قبل 40 درصد رشد داشته است.

وی اضافه کرد: روزانه 30 کاروان حج و زیارت و 40 کاروان زائر انفرادی از مرز مهران رفت و آمد می کنند که زائز از کشورهای هندوستان، افغانستان، پاکستان و عراق هم در میان آنها دیده می شوند.

فرماندار مهران اظهار داشت: در سطح شهر مهران بیش از 60 زائر سرا آماده پذیرایی و خدمت رسانی به زائران را دارند که در صورت توقف آنها در مهران از لحاظ تأمین مکان مشکلی نداشته باشند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در پایانه مرزی نیز تمهیدات لازم فراهم شده و پرسنل گذرنامه با انجام مراحل خروج از مرز زائرین در سریعترین زمان ممکن کار مشرف شوندگان به عتبات عالیات از طرف کشورمان در مرز بین المللی مهران را انجام می دهند.

کد خبر 1189739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha