پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۱۸

پورمحمدی:

هدر روی منابع در کشور زیاد است

هدر روی منابع در کشور زیاد است

یاسوج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: هدر روی منابع در کشور زیاد است و با اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها، از این هدررویها جلوگیری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی بعداز ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: مهم برای همه ما این است که قانون هدفمندسازی یارانه ها خوب و دقیق اجرا شود زیرا که این قانون یک نیاز اساسی برای کشور به شمار می رود.

وی استفاده صحیح از منابع مالی را از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح از فاصله های طبقاتی کاسته و به دهکهای پایین جامعه توجه بیشتری می شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: در اجرای این قانون باید به دولت و مجریان آن کمک کرد تا این قانون با کمترین هزینه اجرا شود.

وی بیان داشت: دستگاه قضا بر این باور است که باید به این طرح کمک کرد اگرچه بخشی از کنترل بازار در دست دولت و بخشی دیگر در اختیار بخش خصوصی است اما تلاش دو چندان سازمان تعزیرات حکومتی در این ارتباط ضروری محسوب می شود.

پور محمدی یادآورشد: 30 درصد از منابع یارانه ها به تقویت تولید در کشور اختصاص می یابد و ‌اگر در این ارتباط خوب دقت نشود با کاهش تولید در صنعت مواجه می شویم و براین اساس نظارت باید بردستگاههای مجری صورت گیرد تا قانون به نحو شایسته ای اجرا شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از معاونین سازمان بازرسی برای نظارت بر عملکرد دستگاههای مجری در اجرای صحیح قانون هدفمند شدن یارانه ها انتخاب و کارگروه ویژه ای نیز در این زمینه در سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: اجرای خوب طرح هدفمند کردن یارانه ها نیازمند همکاری همه آحاد کشور است و دولت هم باید سعی کند قانون را به خوبی اجرا کند.

کد خبر 1189847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha