پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۱ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۴۱

فاریاب همچنان می لرزد؛

2 زمین لرزه شدید بار دیگر جنوب کرمان را تکان داد

2 زمین لرزه شدید بار دیگر جنوب کرمان را تکان داد

کرمان - خبرگزاری مهر: دو زمین لرزه 3.4 ریشتری بار دیگر فاریاب را لرزاند و موجب شد مردم ساعاتی از شب را در معابر عمومی سپری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، دو زمین لرزه 3.4 ریشتری شب پنجشنبه بار دیگر فاریاب را لرزند، وقوع این زمین لرزه ها پس از زمین لرزه پنج ریشتری این شهر در جنوب استان کرمان موجب ترس مردم فاریاب شد به طوریکه مردم با خارج شدن از منازل مسکونی ساعاتی از شب را در معابر عمومی گذراندند.

زمین لرزه اول ساعت 16 و 49 دقیقه و در عمق 28 کیلومتری زمین و در مشخصات جغرافیایی 56.93 درجه طول جغرافیایی و 27.78 درجه عرض جغرافیایی رخ داد.

شب گذشته ساعت 22 و 30 دقیقه زمین لرزه دوم با شدت 3.4 ریشتر در عمق هفت کیلومتری زمین و در مشخصات جغرافیایی 56.83 درجه طول جغرافیایی و 27.83 درجه عرض جغرافیایی رخ داده است.

این دو زمین لرزه هیچ گونه خسارتی در بر نداشته است اما نشان داد زمین لرزه های گسل فعال فاریاب همچنان ادامه داد.

این در حالی است که طی 48 ساعت گذشته 16 زمین لرزه مناطق مختلف استان کرمان را به لرزه در آورده است و این زمین لرزه ها همچنان ادامه دارند.

18  گسل فعال در استان کرمان وجود دارد و یک سوم از تلفات زمین لرزه های یکصد سال گذشته کشور در کرمان روی داده است.
 

کد خبر 1190089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha