واعظ مهدوي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر بابيان اين مطلب افزود : در صورتي كه بررسي ها نشان دهد كه تشكيل اين صندوق نياز به منابع لازم دارد بايد اين منابع از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي تامين شود تا بتوان در زماني كوتاه نسبت به تشكيل اين صندوق براي روستاييان اقدام كرد .
وي افزود : امروزه روستاييان تحت پوشش سازمان بيمه خدمات درماني هستند اما جزء وظا يف وزارت رفاه و تامين اجتماعي است كه صندوق بيمه هاي اجتماعي روستاييان را تشكيل دهد .
وي گفت: در حال حاضر ساز و كار و منابع مورد نياز و روشهاي اجرايي و قوانين و مقرراتي كه براي گسترش پوشش روستاييان لازم است در حال بررسي است تا بتوان به موقع نسبت به تشكيل اين صندوق اقدام كرد .
واعظ مهدوي تصريح كرد : هدف از تشكيل اين صندوق اين است كه پوشش بيمه بازنشستگي را به خصوص در ارتباط با اقشار روستايي و كشاورز كه در شرايط فعلي در حدود 55 درصد جمعيت كشور را در بر مي گيرند ، گسترش دهيم.
معاون وزير رفاه و تامين اجتماعي در امور سياست گذاري و برنامه ريزي با بيان اينكه در صورتيكه تشكيل صندوق بيمه هاي اجتماعي روستاييان نياز به قانون داشته باشد لايحه اي ارائه خواهد شد ،خاطر نشان كرد : در صورتي كه تشكيل اين صندوق در چارچوب قوانين موجود قابل اجرا نباشد تدوين قانون جديد براي تشكيل اين صندوق ضروري است.
نظر شما