حسین شمس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: مصطفی نظری از اردوی آتی تیم ملی که برای بازی با یکی از دو تیم بلژیک یا اوکراین خواهد بود، به جمع اردونشینان فوتسال ایران دعوت خواهد شد.
وی در ادامه افزود: مصطفی نظری اشتباهاتی که در مسابقات گراند پریکس برزیل مرتکب شده است را پذیرفت و در دیدارهای اخیر لیگ برتر از نظر فنی عملکرد خوبی داشته است. به عقیده من او توانایی و شرایط حضور در اردوی تیم ملی فوتسال را دارد و می تواند این تیم را در پیکارهای پیش رو همراهی کند.
مصطفی نظری در جریان مسابقات فوتسال جایزه بزرگ برزیل با مشکلات حاشیهای دست به گریبان شد که همین مسئله جدایی او از اردوی ملی پوشان فوتسال ایران برای دو دیدار دوستانه با روسیه به همراه داشت. نظری در دیدار نیمه نهایی این رقابتها برابر اسپانیا پس از اینکه دروازهاش بازشد، بر سر هم تیمیهایش فریاد زده و آنها را بازخواست کرده بود.
نظر شما