به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آل افریقا، رهبران ادیان مختلف در افریقا دیروز پنجشنبه 20 آبان ماه در این جلسه مشورتی درباره راهکارهای مقابله با ایدز به بحث و بررسی پرداختند.
صبازیگا گاکونزی مدیر کمیسیون برنامهریزی و کنترل ایدز در رواندا به عنوان افتتاح کننده این همایش از رهبران دینی خواست پیروان خود را برای مقابله با ایدز و یاری ستادهای مبارزه با این بیماری بسیج کنند.
وی تأکید کرد دولت با رهبران دینی در مقابله با ایدز همکاری خواهد کرد.
این گردهمایی از سوی شبکه بین ادیان رواندا علیه اچ آی وی و ایدرز تشکیل شده تا پیشرفتهای صورت گرفته از سوی جوامع دینی در مقابله با ویروس اچ آی وی و همچنین لکه ننگی، شرمساری، انکار و تبعیضی که به همراه دارد مورد بررسی قرار گیرند.
دکتر برنارد آموس مانلانگو رئیس کمیسیون ملی مالاویایی ایدز گفت: جوامع دینی و رهبران آنها بیتردید حضور پررنگی در زندگیهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و معنوی افراد جامعه خود دارند. اگر این نقش تقویت شود و با پیام صحیح همراه باشد در آن صورت در غلبه بر این بیماری به پیشرفتهای چشمگیری دست خواهیم یافت.
شرکتکنندگان در این همایش از کشورهای اوگاندا، بوروندی، کنیا، تانگو ، کنگو، افریقای جنوبی، مالاوی و رواندا حضور یافته بودند.
نظر شما