حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: اعضای این هسته ها باید در دوره های آموزشی و تکمیلی شرکت و از این فرصتها استفاده کنند تا نیروهای ستاد، نیروهایی عالم و پرورش یافته باشند.
وی گفت: در جامعه ای زندگی می کنیم که در آن هنجارها و ناهنجاریهایی وجود دارد. باید با ناهنجاریها طبق ضوابط دین و قانون نظام اسلامی مقابله و زمینه اصلاح جامعه را فراهم کرد و اسلام نیز بر اصلاح جامعه تاکید دارد.
رئیس ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری استان خوزستان ادامه داد: ورود سالانه هشت تا 12 میلیون پرونده به سیستم قضایی ایران، درد بسیار بزرگی است و اگر هسته های ستاد فعال شوند می توان از ورود بسیاری از این پرونده ها جلوگیری کرد.
امانت با بیان اینکه ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی در استان خوزستان نزدیک به یک هزار و 400 هسته دارد، افزود: هسته های سران عشایر نیز در دست تکمیل است و اعضا باید مدارکشان را سریعتر تحویل دهند تا از هسته های سران عشایر عرب و بختیاری در راستای دفاع از حریم امامت و ولایت استفاده شود.
رئیس ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری استان خوزستان ادامه داد: طی روزهای آینده مسئولان هسته های ستاد مشخص و دوره های آموزشی برای مسئولان آنها برگزار می شود. نیروها نیز مورد ارزیابی علمی قرارمی گیرند و نشستهای منطقه ای برگزار می شود.
وی با اشاره به برخی ناهنجاریها در اهواز، گفت: با گزارشهای مردمی از بسیاری از جرایم خرد در جامعه جلوگیری می شود.
امانت بهبهانی شرط صدور کارت برای اعضا را تکمیل مدارک و شرکت در دوره های آموزشی برشمرد و افزود: این ستاد، آمادگی برگزاری جلسات آموزش درس اخلاق با حضور حضرت آیت الله موسوی جزایری را به صورت ماهانه دارد تا از حضور وی نیز بهره بگیریم.
وی ادامه داد: اهواز به چهار منطقه شمال، جنوب، شرق و غرب تقسیم شده و هر منطقه دارای هسته های مربوط به خود است.
رئیس ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری استان خوزستان با اشاره به اجرای طرح تحول اقتصادی، اظهار داشت: با اجرای این طرح برخی افراد سودجو از فرصت استفاده خواهند کرد اما مسئولان هسته ها و اعضای ستاد، باید گرانفروشان و محتکران را معرفی کنند و نگذارند مردم ولایتمدار استان خوزستان در مشکلات قرار گیرند.
حجت الاسلام امانت بهبهانی از تشکیل شورای نخبگان در این ستاد خبر داد و گفت: این شورا که به دو بخش خواهران و برادران تقسیم می شود، مشکلات مناطق و شهرستان را بررسی می کند و جمع بندی موضوعات را به مسئولان عالی رتبه استان خوزستان تحویل می دهد.
وی گفت: نظریه تربیتی اسلام به ما تعلیم داده است که نگذارید مردم در لبه پرتگاه سقوط کنند و با افتادن در چاله های گناه، در چاه جهنم گرفتار شوند و باید آنها را ارشاد و راهنمایی و زمینه ارتقای جایگاه احکام نورانی اسلام به خصوص دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر را فراهم کرد.
رئیس ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری استان خوزستان با تاکید بر امر اصلاح و ارشاد در جامعه، اظهار داشت: شما می توانید معیارهای دینی و انقلابی را در جامعه زنده کنید اما برخی افراد قابل اصلاح نیستند و موجبات فساد را در جامعه ایجاد می کنند که باید به قانون معرفی شوند.
نظر شما