به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رضا غلامی ظهر یکشنبه در نشست جهاد کشاورزی گلستان افزود: هم اکنون فرصت های شغلی و ظرفیت های بسیاری در بخش های مختلف کشاورزی استان وجود دارد.
وی با تاکید بر ارائه طرح های اشتغالزایی مولد و استفاده بهینه از منابع موجود تصریح کرد: معرفی پروژه های کوچک کشاورزی متناسب با نیاز جوانان و ظرفیت های استانی موجب می شود مردم بصورت خودجوش وارد عرصه های تولید کشاورزی شوند.
غلامی خاطرنشان کرد: اهمیت کار کارشناس دقیق در روند برنامه ریزی های بخش کشاورزی و همچنین توزیع اعتبارات و سرمایه های ملی که در امر کشاورزی صرف می شود باعث جلوگیری از هدررفت منابع مازاد می شود.
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان بیان داشت: با انجام امور تحقیقاتی و نظارتی و همکاری سایر دستگاه ها می توان تولیدات کشاورزی را از وضعیت فعلی به دو برابر افزایش داد.
سالانه 95 نوع محصول کشاورزی در گلستان تولید می شود.
نظر شما