پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۱۵

عجم:

مدیران مصوبات سفر سوم رئیس جمهور به قزوین را پیگیری کنند

قزوین - خبرگزاری مهر: استاندار قزوین گفت: مصوبات سفر رئیس جمهور به استان قزوین دستاوردهای ارزشمندی برای مردم خواهد داشت و مدیران موظف هستند با پیگیری و اجرای آنها زمینه توسعه استان را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، احمد عجم  ظهر یکشنبه در جمع مدیران و کارکنان استانداری قزوین اظهار داشت: همراهی و مساعدت مدیران در انجام هرچه بهتر سفر دور سوم رئیس جمهوری و هیئت همراه جای تقدیر و تشکر دارد اما وظیفه سنگین مدیران پیگیری و اجرای مصوبات این سفر است.

عجم افزود: سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت وزیران برکات و ثمرات انکارناپذیری را به دنبال دارد که مهمترین دستاورد این سفرها گسترش امیدواری و ارتقای سطح اعتماد بین مسئولان و مردم است.
 
وی بیان کرد: مصوبات دور دوم سفر از پیشرفت خوب و قابل قبولی دارد که تحقق کامل آنها با پیگیری و جدیت بیشتر مدیران دستگاه ها میسر می شود.
 
استاندار با تأکید بر صلابت و اقتدار مدیران در عرصه خدمتگزاری به مردم خاطرنشان کرد: مدیران باید طعم شیرین خدمتگزاری را در کام مردم ماندگار کنند تا نظام جمهوری اسلامی بتواند با همراهی و پشتیبانی ملت بزرگ ایران موانع پیشرفت و تعالی کشور را از پیش پای خود بردارد.
 
عجم تصویب 200 مصوبه در استان را گام مهمی در آبادانی و توسعه استان قزوین دانست.

 
کد خبر 1191717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha