پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ آبان ۱۳۸۹، ۸:۴۴

ارزشهای اخلاقی در علم پزشکی رنگ می بازد

ارزشهای اخلاقی در علم پزشکی رنگ می بازد

گرگان - خبرگزاری مهر: متخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روز به روز در زمینه ارزشهای اخلاقی و انسانی در علم پزشکی فقیرتر می شویم و این ارزشها رنگ می بازد.

عبدالرحیم حزینی در گفتگو با خبرنگار مهر درگرگان افزود: از اینرو نیازمند گسترش اخلاق حرفه ای پزشکی هستیم و باید در این زمینه برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به اینکه ریشه و درمان بیشتر بیماریها و سرطانها در خود انسان است، اظهار داشت: علت بیشتر بیماریها و گرفتاریهای سلامتی انسان، اختلالات روحی و روانی است که نیازمند نحوه صحیح آموزش درست زندگی کردن به شهروندان است.
 
وی درباره شایعترین سرطانها در کشور گفت: سرطان ریه، معده، ریه، رود بزرگ و در مردان، سرطان پستان و ریه در زنان روبه افزایش است.
 
حزینی عنوان کرد: بهترین توصیه برای مبتلا نشدن به سرطان، رعایت نظم و انضباط، احترام گذاشتن به طبیعت روح و جسم و سلولهای بدن است.
 
این متخصص خون و سرطان بیان داشت: انسانها، نیازمند هشت ساعت خواب، هشت ساعت تفریح است و باید در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد.
 
وی عنوان کرد: افراط و تفریط یکی از پایه ها و اساس بیماریهای غیرقابل علاج و ناشناخته است.
 
به گفته حزینی، اگر علت سرطان مشخص نشود، درمان آن امکانپذیر نیست و درمانهای امروز بیشتر سرکوب کننده و از بین برنده هستند.
کد خبر 1191927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha