به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، کلیم اله وثوقی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در راستای ایمن سازی محورهای استان در سالجاری اقدامات خوبی انجام گرفته است، اظهار داشت: اجرای شیارهای لرزاننده به طول 40 کیلومتر، تهیه و نصب 2 مورد تابلو پیام متغیر VMSو نصب 20 مورد تابلو VSL، ایجاد روشنایی به طول بیش از 5 کیلومتر، آشکار سازی نقاط پر حادثه در بیش از 27 نقطه استان، از فعالیت هایی است که امسال در راستای ایمن سازی محورهای استان در حوزه اداره ایمنی در دست اقدام است.
وثوقی، تهیه و نصب انواع علائم ایمنی به تعداد بیش از 7100 عدد، تهیه و نصب تابلوهای اطلاعاتی به میزان 440 متر مربع، تهیه و نصب انواع حفاظهای جانبی راه شامل گاردریل، نرده و نیوجرسی به میزان بیش از 25 کیلومتر را از دیگر برنامه های در دست اقدام عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: طی هشت ماهه نخست امسال، بیش از 1600 کیلومتر خط کشی در راه های مواصلاتی استان انجام گرفته است.
معاون راهداری اداره کل راه و ترابری استان زنجان ادامه داد: از ابتدای امسال، در طول محورهای اصلی و فرعی و روستایی استان، بیش از 1600 کیلومتر خط کشی گرم و سرد با اعتباری بیش از شش میلیارد و 624 میلیون ریال به انجام رسیده است.
وثوقی انجام روکش های آسفالتی در بیشتر محورها به خصوص آزاد راه زنجان - قزوین و جاده ترانزیت زنجان - تاکستان را از دیگر اقدامات این اداره در جهت تسهیل تردد در محورهای استان و ایجاد بستر مناسب در جهت آمادگی لازم برای استقبال از فصل زمستان عنوان کرد.
نظر شما